Karolina odešla za Duhu...
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Re: Karolina odešla za Duhu...
Matyldo, já nemyslím, aby sis někoho vzala zrovna ty....jen pomoct..ale vypadá to,že by to bylo pořešené...nechci to zakřiknout...
Potřebuju pomoct dostat minimálně 2 kočky k LA, s tím mi spíše pomůžou holky odsud než milé Moravské sestry.. ale říkám zatím mají azyl u Pavly, až to všichni rozdejcháme a nesmí to trvat dlouho,musíme jednat....
S Likou jsem mluvila včera v noci,tohle mám pořešené,jak to dostat na PSa-Zvířetník, přes Zanu,ale musím je nafotit napsat a prvně se tam rozloučit s Karolínou ..
S Dede se spojím a nějak se domluvím, až budu vědět víc..teď jen organizuju a hodně mi to pomáhá,protože jinak bych tu seděla a bulela a bulela.....
Až to budu mít v kupě, jen opravdu řeknu,co je potřeba a požádám o cílenou pomoc...
Potřebuju pomoct dostat minimálně 2 kočky k LA, s tím mi spíše pomůžou holky odsud než milé Moravské sestry.. ale říkám zatím mají azyl u Pavly, až to všichni rozdejcháme a nesmí to trvat dlouho,musíme jednat....
S Likou jsem mluvila včera v noci,tohle mám pořešené,jak to dostat na PSa-Zvířetník, přes Zanu,ale musím je nafotit napsat a prvně se tam rozloučit s Karolínou ..
S Dede se spojím a nějak se domluvím, až budu vědět víc..teď jen organizuju a hodně mi to pomáhá,protože jinak bych tu seděla a bulela a bulela.....
Až to budu mít v kupě, jen opravdu řeknu,co je potřeba a požádám o cílenou pomoc...

Ale to ne, brečím jak malá holka. Byla tak spokojená, měla plány, těšila jsem se, že ji třeba uvidím i v Praze a bude vyprávět o kočenkách a tak vůbec. Je to strašně nespravedlivé...Ach Karolinko!
Asteris

Samozřejmě, čekám, že se ozveš a řekneš, co je potřeba.sharka.68 píše:

Zapomněla jsem napsat, že s kočenkami bohužel nemohu pomoc, ale pokud bych mohla být jinak nápomocna, tak jsem připravena. Pořád tomu nemůžu uvěřit...Šárko jsi moc hodná, a drž se, hodně síly, vím, že jste si byly blízké....
Asteris

Já bohužel co se kočiček týká,moc nepomůžu. Měla jsem problém,je vůbec všechny rozlišit a pojmenovat Kromě Lejdynky a Damiana, takže netuším jak je to s kastrací. No nejsem kočičí i když kočule jsem měla i na hlavě. A za druhé mám 17 letého pesa, který už je problém sám o sobě...
- Petrs01
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
O víkendu bych mohla nějaký převoz zrealizovat, když budou obě strany připravené. Mám velkou psí klec, tak můžou jet v ní.
Sharko - nevím, jak pomoci s kočičkama. I u nás je problém se Zikmundem, strašně se koček bojí. Navíc taky by nebyly bytové - Ziky má téměř celoroční (mimo velkých mrazů) neomezený přístup ven. Co se týká proplacení kastrací, tak jistě jsem pro všemi deseti.
A jak to bude s pohřebem?
Sharko, s postupným seznamováním s okolím není problém, s mazlením a povídáním také ne - zvláště jestli jsou asistenční. Teď je navíc sezona zabíjení drůbeže, to Kubík I. miloval - usadil se na vedlejším prkně, sledoval mě, povídali jsme si a já mu občas něco podstrčila. Jsme na klidném okraji vsi, silnice kolem nás nikam nevede, tzn. provoz minimální. Za ty dva roky jsem si nevšimla, že by myslivci stříleli nějak blízko vsi a žádná z našich koček nechodí moc do polí, spíše naproti, kde mají lesy manipulační plochu a kočky malou džungli.
Jen to musím nějak zorganizovat s přepravou a rozhodnout se co s největším kočkomilem v rodině, přece jen je to dlouhá cesta.
Jen to musím nějak zorganizovat s přepravou a rozhodnout se co s největším kočkomilem v rodině, přece jen je to dlouhá cesta.
LA
Už jsem v šoku psala asi před hodinou. Asi jsem to neodeslala, jak jsem byla mimo. Já nechápu, co se Karolíně stalo? Sharko, až budeš vědět více, dej nám vědět. Chudáci kočky. U nás je ze známých důvodů stopstav. Amálka jen strašně těžko vydýchává nového příšelce.
Sharko, ty jsi jí byla nejblíže, opravdová ségra. Vyjadřuji nejen všeobecnou soustrast za Karolínu, ale především Tobě, která jsi jí byla nejblíže.
Organizuj, to pomůže. O víkendu mám volno, i když ho chci trávit pokud možno doma, abych uklidňovala Amálku, starala se o mámu, a taky abych dohnala pracovní věci, ale mám auto, tak někam někoho (některou kočku s doprovodem) posunout můžu. Mám pro ten případ také dvě přepravky. To by neměl být takový problém.
Karolínko, tohle jsi nám dělat neměla...

Sharko, ty jsi jí byla nejblíže, opravdová ségra. Vyjadřuji nejen všeobecnou soustrast za Karolínu, ale především Tobě, která jsi jí byla nejblíže.
Karolínko, tohle jsi nám dělat neměla...
Apina
Je mi to moc líto, ale s kočičkama nepomůžu. Jsem na vesnici, kočky máme dvě (mámu s dcerou) už asi 4 roky, kdy k nám přišly a oznámily, že u nás budou bydlet. Darka si omotaly kolem tlapek,ale jsou polovenkovní, ven chodí kdy chtějí, baští doma a spí doma (občas, když jsou opravdu teplé noci, zůstanou venku). Ale není v mých silách zajistit, aby byla další kočka bytová, když je dům skoro pořád dokořán, navíc Darek je janek a jsme uprostřed vesnice, vedle hlavní a dost frekventované silnice, všude v okolních domcích psi. Naše holky kočičí jsou zvyklé.....a stejně se o ně bojím, ale na silnici jsou opatrné a se sousedů psem jsou kámoši. Je mi to moc líto.....
- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Byla bych ráda, kdybyste se domluvily spolu s LA, kam kočky dovézt, se mnou to budeš mít jednoduché, přizpůsobím se.... telefon na mne je 725 76 72 70.Petrs01 píše:O víkendu bych mohla nějaký převoz zrealizovat, když budou obě strany připravené. Mám velkou psí klec, tak můžou jet v ní.
Naposledy upravil(a) sharka.68 dne 14.09.2018 7:55:05 0, celkem upraveno 1 x.

- sharka.68
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
Pohřeb - Ygo, to nevim, to zjiš´tuju,jaké máme možnosti,když nejsme rodina...Karol chtěla zpopelnit a rozptýlit na louce v Albeřicích pod chalupou.....rodinnou hrobku mají jinak ve Sloupnici- tam jsou rodiče a další příbuzní, pochovaní,ale tam nechtěla....YGA píše:Sharko - nevím, jak pomoci s kočičkama. I u nás je problém se Zikmundem, strašně se koček bojí. Navíc taky by nebyly bytové - Ziky má téměř celoroční (mimo velkých mrazů) neomezený přístup ven. Co se týká proplacení kastrací, tak jistě jsem pro všemi deseti.

- Petrs01
- žabí královna/král

- Kontaktovat uživatele:
LA, ozvi se mi prosím, nemám už na tebe telefon. Přivezla bych je zítra, ok? Potřebuji přesnou adresu (do SZ, díky)sharka.68 píše:Byla bych ráda, kdybyste se domluvily spolu s LA, kam kočky dovézt,
Nemůžu tomu uvěřit, osud je někdy tak nespravedlivý. Šárko, uřímnou soustrast, myslím, že jste si byly hodně blízké.
Karolínko R.I.P.

Karolínko R.I.P.