Sražené těsto
Sražené těsto
Co je příčinou sražení těsta při pečení "mokrého" koláče? Pekla jsem v improvizovaných podmínkách v remosce cuketový hrnkový koláč a těsto se mi zdrclo. Jak tomu příště zabránit?
Naposledy upravil(a) Bláža dne 06.07.2018 7:24:50 0, celkem upraveno 1 x.
- IvaP
- žabí královna/král
- Příspěvky: 3198
- Registrován: 23.11.2010 13:49:48 0
- Bydliště: Přerov
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sražené těsto
Nezapomněla jsi do něj něco dát?
Re: Sražené těsto
Určitě nezapomněla.
Jestli to nebude změnou teploty, po upečení jsem sundala to horké víko, neměla jsem ho tam nechat na remosce vychládat?
Jestli to nebude změnou teploty, po upečení jsem sundala to horké víko, neměla jsem ho tam nechat na remosce vychládat?
- sharka.68
- žabí královna/král
- Příspěvky: 9383
- Registrován: 12.08.2010 6:56:19 0
- Bydliště: Perníkovice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sražené těsto
starej prdopeč nebo moc mokrá cuketa, sundáním víka z remosky to nebude... nebo jsi ho mohla nakrájet moc horkej.....
-
- žabí princezna/princ
- Příspěvky: 411
- Registrován: 16.10.2006 19:39:24 0
- Bydliště: Bělá nad Radbuzou
Re: Sražené těsto
Blážo ,mnše napadlo totéž co sharku, ale pak mi blikl nápad, zda jsi upečeným koláčem v remoskové míse do něčeho nebo o něco nějak prudce neklepla.Ten náraz by žaky mohla být příčina zdrcnutí.