24.5.2015 - Ono není pondělí????

Moderátoři: Lika, radanova

Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Re: 24.5.2015 - Ono není pondělí????

Příspěvek od Beda »

Fallen DragonKin píše:protoze mam porad vypnuty zvuk
hmmmm, a jak se ti lidé dovolají??? :ask:
Obrázek

Fallen DragonKin
žába/žabák
žába/žabák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fallen DragonKin »

bedo, blbe.
ale ja v nemocnici ten zvuk mit vypnuty musim, my ani ty telefony teoreticky nemame nosit u sebe, i kdyz na to kazdy kasle. no a jak jsem to kdyzi furt prepinala mezi pobytem v praci a doma, tak jsem zapominala a bud mela v praci zapnuty a doma vypnuty a tak ruzne v tom byl neporadek, pak jsem si tak nejak uvedomila, ze stejne mam tak jeden hovor tydne, vsechno vyrizuju emailem co jde, tak jsem to nechala a na zvuk kaslu. stejne na nej porad koukam, takze kdyz zmeskam hovor jednou za ten tyden, do pul hodiny nejdyl to zjistim, a vetsinou se mi jenom nekdo snazi cosi prodat, kdyz si potom vygoogluju to telefonni cislo, tak jsem rada, ze jsem to zmeskala. a za druhe pokud mam zaply zvuk na zvoneni, tak mi oznamuje i prichozi emaily, a to mi desne leze na nervy, protoze mi imrvere chodi cosi kazdych pet minut.
"Everything works out okay in the end. if it hasn't worked out yet, then it's not the end"

Yezi1

Příspěvek od Yezi1 »

Pamatuju takovou příhodu s mámou před lety. Našla jsem ji odpoledne v ložnici nataženou pod postelí. Myslela jsem, že vytahuje nějaký bratrovy krámy z pod postele, ale jak jsem na ni mluvila, tak najednou vylítla, běžela do kuchyně, koukla na hodiny a začala šílet, že zaspala a že musí být v šest v práci. Dalo mi hodně práce jí vysvětit, že není půl šesté ráno, ale odpoledne a usnula pod postelí při úklidu a do práce fakt nemusí ... Musím přiznat, že poslední dobou kolikrát taky nevím, co je za den a která bije :hmm: :oddech:

Fallen DragonKin
žába/žabák
žába/žabák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fallen DragonKin »

no a právě jak já pořád koukám na ten mobil, tak mi ukáže co je za den, jaké je datum, počasí, kde jsem, a hned jsem orientovaná v prostoru i čase!
"Everything works out okay in the end. if it hasn't worked out yet, then it's not the end"

sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

no , já koukla na to ,kolik je hodin , i na datum..ale neseplo mi,že je neděle..a kdybych nepotkala dole toho souseda, co měl stejnej nápad - jít v neděli do práce, protože měl taky pondělí, tak by mi to možná seplo dřív... no možná taky neseplo :bang_head:
Obrázek

Odpovědět