Pane Kotas mám dotaz:
synovcova gekonka Pepina je prcek zvící 17 cm, pro vylepšení jídelníčku jí byla pořízena sarančata (hluboce nesouhlasím, už se zkrmováním živých cvrčků brrr), sarančata jsou VELKÁ asi jako její čtvrtina, asi jí je nebudou dávat. Co s nimi? Kam s nimi? Jsou živá.
Prý není alternativní strava krom živých cvrčků balených ve vitamínech, to teda nevím jak to budu řešit až pojede synovec na dovču a já jí budu krmit. Nemáte někdo nějaký nápad?
Máte někdo kontakt na Lucku V.? Ta se o spoustu ještírků stará, že ano?
http://radanova.rajce.idnes.cz/Pepinka/ ... 200930.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
20.5.2015 Pepina - gekonek noční
20.5.2015 Pepina - gekonek noční
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
- sharka.68
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
Re: 20.5.2015 Pepina - gekonek noční
by se jima mohla i udusit, můj podřízenej takhle přišel o agamu... saranče jsem doma chovala , když ho naši skladníci objevili v polystyrenovým obalu v zásilce z Itálie.. říkala jsem mu pan Kobylka a bydlel se mnou skoro rok, pak umřel... to bylo před tím, než jsem se stala posluhou koček...
když je pustíš, tak v tý zimě asi zahynou,pokud je něco nesežere..hejno jich nemáte....a národohospodářský škody na řepce taky nenapáchaj...nebo je někdo zkrmí, do zveráku ti je nevezmou...
Lucka do Terária v Dubči..leda byste si udělali vejlet....
když je pustíš, tak v tý zimě asi zahynou,pokud je něco nesežere..hejno jich nemáte....a národohospodářský škody na řepce taky nenapáchaj...nebo je někdo zkrmí, do zveráku ti je nevezmou...
Lucka do Terária v Dubči..leda byste si udělali vejlet....

sharko a jak jsi se o sarančata starala? Vypustit se mě je nechce, zkrmovat už vůbec ne.
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
- sharka.68
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
já měl ajen jedno...bydlel ve sklenici od znojemských okurek.-v takové velké 5 litrové..měl tam větvičku aby mohl šplhat,dostával pampelišky,salát,okurku,rajče, jahody, třešně, hroznové víno, občas listy kedlubny ,jedl i banán..vždycky měl kousek..měl tam malou mističku s vodou a doma jsem mu pěstovala v zimě větvičky-aby na nich rostlo listí..a měl rád i meloun...svítila jsme na sklenici žárovkou, v létě byl venku ,pokud nepražilo na balkon, ale jen aby se vyvětral... podestláno měl v zimě senem, v létě trávou...
dokonce jsme měla pocit,že nás rozlišuje, mě a Dana...
když na něj jednou dělal ksichty a klepal mu na sklenici,tak si přední ručičkou,zakroužil kolem čela, jako že je Dan magor... hele,já řvala smíchy ..Dan byl totálně vyvedenej z míry...ale i tak ho vyndaval a nechával ho lézt po sobě..to já ne..mě se líbil v té sklenici..ale starala jsem se,to jo...
pampeliškou jsem ho lechtala i na zádech-pana Kobylku..byl to přijemný tichý společník..někdy si povrzával...občas se mi zasteskne..přece jen, jsme spolu rok bydleli....
jo nežral jablka,asi byla kyselá....
jo v tý misce s vodou-víčko od přesnídávky, byl placatej odličovací tampon a ten by hooodně mokrej,aby se mu lépe pilo..
a vařená brambora mu taky jela a vajíčko..ale pak chodil právě pít, ono v tom moc tekutiny nebylo...
dokonce jsme měla pocit,že nás rozlišuje, mě a Dana...
když na něj jednou dělal ksichty a klepal mu na sklenici,tak si přední ručičkou,zakroužil kolem čela, jako že je Dan magor... hele,já řvala smíchy ..Dan byl totálně vyvedenej z míry...ale i tak ho vyndaval a nechával ho lézt po sobě..to já ne..mě se líbil v té sklenici..ale starala jsem se,to jo...
pampeliškou jsem ho lechtala i na zádech-pana Kobylku..byl to přijemný tichý společník..někdy si povrzával...občas se mi zasteskne..přece jen, jsme spolu rok bydleli....
jo nežral jablka,asi byla kyselá....
jo v tý misce s vodou-víčko od přesnídávky, byl placatej odličovací tampon a ten by hooodně mokrej,aby se mu lépe pilo..
a vařená brambora mu taky jela a vajíčko..ale pak chodil právě pít, ono v tom moc tekutiny nebylo...
Naposledy upravil(a) sharka.68 dne 21.05.2015 13:24:22 0, celkem upraveno 2 x.

já měla akorát pakobylky.
Dělaly, že jsou větvička a žádná sranda s nima nebyla....
Dělaly, že jsou větvička a žádná sranda s nima nebyla....

- Beda
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
musím se přiznat, že jsem se šla podívat, co přesně saranče je, měla jsem akorát představu nějakého
hmyzu... a představte si, že saranče je TA!!!! prostě je to ženského rodu, stejně jako sršeň!!!
hm - a just to pro mě bude TO saranče a TEN sršen

hm - a just to pro mě bude TO saranče a TEN sršen