Kvalitní potraviny

Moderátoři: Lika, radanova

IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Re: Kvalitní potraviny

Příspěvek od IvaP »

Jana Bu. píše:Kdo to je mažoret?
Tipuji, že jsou to buď nepřízpusobiví nebo důchodci.

sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

tak se u nás říká důchodcům o fr.holích..

víš, když se pomocí nich došouraj k Lidlu a ty máš tendenci je litovat, tak ti vzápětí předvedou,jak jsou rychlí,když ty hole strčej do vozejku a vypálej k k regálům, kde jsou ty věci z letáku a ještě do sebe strkaj a nebo si j eu těch regálů vyndaj a zabraňujou ostatním, aby si tam něco vzali,to s nima mávaj - no jako mažoretky s hůlkama....a jednou jsem zažila,že se těma holema šermovali a mlátili, už ve frontě před Lidlem, než se otevřelo...
Obrázek

karolina

Příspěvek od karolina »

Jj. Krom toho vyhrabou všechen textil z krabiček, aby si posoudili očima velikost a pak to pohodí zpátky rozbalené. V lepším případé do stejných dráténých boxú, jinak kamkoliv, kam se s tím trefí.

Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

tak jsem se tam stavila - "řeckýho" jogurtu měli hromady, ale jen tu kilovku, no co já budu dělat s kilem jogurtu?????

jo bejt to Florian (Karolíno) nebo ten Lidláckej oříškovej, tak tu kilovku vemu a věru že vím co s ní udělám :tasty:, no ale takhle? co když mi nebude nijak extra chutnat?? :sad2: :pche:
Obrázek

IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvaP »

Holky, to je přesný popis. Já jsem jednou málem byla inzultována "mažoretkou" u nás na dědině. Na dotaz, jestli jedu do Kauflandu, jsem odpověděla, že nee, že se tam nemíním přetahovat s důchodcema o pytlík cukru. No to jste měly slyšet, co jsem si vyslechla - od toho, že jsme náplavy, že jsme k majetku nepřišli poctivě, přes to jací jsou oni chudáci a korunováno to bylo tím, že jednou uvidím :wink: Jo a ještě jste zapomněly - postaví se v uličce, vozíky napříč a řeší nezi sebou, že "to" měli v kaufu, Albertu.... levnější o padesát halířů na metrák. Beda nás zahluší :hammer:

IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvaP »

Beda píše:tak jsem se tam stavila - "řeckýho" jogurtu měli hromady, ale jen tu kilovku, no co já budu dělat s kilem jogurtu?????

jo bejt to Florian (Karolíno) nebo ten Lidláckej oříškovej, tak tu kilovku vemu a věru že vím co s ní udělám :tasty:, no ale takhle? co když mi nebude nijak extra chutnat?? :sad2: :pche:
No, co sežereš jak malinu :haha: nebo ho dáš kočkám. Je krémovej, můžeš si do něj dát med a ořechy, marmeládu....

Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

IvaP píše:Beda nás zahluší
nezahluším, pořád jsme v potravinách

ale v jednom měli ti důchodci pravdu - že jednou uvidíš :nevim: ... no ale snad si zachováš nějakou důstojnost :yes: ... ale možná že ten padik na metrák budeš řešit taky - ne že bych ti to přála (hm, ale to už jsme opravdu OT :bang_head: )
Obrázek

Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

IvaP píše:Je krémovej, můžeš si do něj dát med a ořechy, marmeládu....
tak med pro mě do jogurtu rozhodně nééééééééé (schválně, nenapsala jsem b**** :mrgreen: ), ořechy ráda, ale jak bych asi tak docílila toho ořechovitýho CELÝHO jogurtu? a ořechy rozmíchaný v bílým, o to nestojím :no: ... no a marmeláda mi taky v jogurtu nechutná :no: :nevim:
Obrázek

IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvaP »

Beda píše: tak med pro mě do jogurtu rozhodně nééééééééé (schválně, nenapsala jsem b**** :mrgreen: ), ořechy ráda, ale jak bych asi tak docílila toho ořechovitýho CELÝHO jogurtu? a ořechy rozmíchaný v bílým, o to nestojím :no: ... no a marmeláda mi taky v jogurtu nechutná :no: :nevim:
Jseš beznadějnej případ :haha: , tak si tam dáš vanilkovej cukr, pokrájíš pár jahod nebo dáš trochu zmrzlých malin. Ořechovou chuť v celém objemu bys asi docílila, pokdu bys namleté nebo nasekané ořechy svařila v cukerném roztoku do konzistence medu a dochutila ještě nějakou trestí (aroma) a po vychladnutí zamíchala do toho jogurtu. Ta "ořechová" chuť v celém jogurtu je jen chemie :wink:

Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

no jo, no - co nadělám? :bzik:

hele, já jím i bílej, ale jak říkám - když mi nebude moc chutnat, možná bych ho (jakožto kolenovrt určitě) snědla, ale kilo nic extra chuti, to mi přijde dost jako vyhozený prachy, bohužel
Obrázek

IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvaP »

Beda píše:no jo, no - co nadělám? :bzik:

hele, já jím i bílej, ale jak říkám - když mi nebude moc chutnat, možná bych ho (jakožto kolenovrt určitě) snědla, ale kilo nic extra chuti, to mi přijde dost jako vyhozený prachy, bohužel
Dá se docela dobře použít i jako kysaná smetana do omáčky.

YGA
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od YGA »

Bedo - máš pravdu :doh: . Sice řecký jogurt je fakt dobrý, ale jestli nevíš, jestli je ten pravý pro tebe, tak kupovat celé kilo je kravina (s prominutím). Běž do normálního obchodu, kup si tam jeden řecký malý za normální cenu (no, je dražší) a ochutnej, ať víš, o co se jedná. Navíc si myslím, že kupovat kilové balení pro jednoho člověka je ... hmmm ... já bych to nekoupila, a to jsme na to dva. Cpát se do umdlení jogurtem, aby rozdělaný nezestařal v ledničce, není moje hobby :no: .

Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

YGA píše:jestli nevíš, jestli je ten pravý pro tebe, tak kupovat celé kilo je kravina
přesně tak jsem to myslela

já teda bych se asi nemusela až tak nutit, aby mi nezestařel :mrgreen: - když mám někdy chuť, lupnu do sebe čtyři (po 150g) a musím si moooooc zakazovat, abych se zastavila :bzik: :oops: ... ještě jsem to neprubla, ale myslím že tak deset by mi nějaký větší problém nečinilo - taky bohužel
:trampolina:
Obrázek

IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvaP »

Ygo,ono to zase taková pálka za tu kilovku není. A nemáš pravdu, každý výrobce má ten jogurt trochu jiný, stejně jako obyčejný bílý chutná od Hollandie jinak než třeba od Olmy...Jinak rozdělaný v ledničce vydrží určitě víc než týden, u nás tedy nee, my ve třech bez problémů zvládneme tříkilový, výzvou byl desetikiláč, ale ani z něj se nic nezkazilo :wink:

Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

IvaP píše:výzvou byl desetikiláč
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :clap_hands: :clap_hands: :super:
Obrázek

Odpovědět