16.7.2014 Pomsta byla sladká!

Moderátoři: Lika, radanova

Rpuť
žabí královna/král
žabí královna/král

16.7.2014 Pomsta byla sladká!

Příspěvek od Rpuť »

Pravda, co dítka, neměly jsme k dispozici vznešená ho.na umělá, leč pražské chodníky bývaly, již v dobách dávných, solidně zásobeny. Joj, což vytrpěla baba Polednová, zvaná Polednice, jež setrvale běhala na nás žalovat do školy. Jak tetelila se dětská srdéčka radostí nad vykonanou pomstou! Jednou, dík jejímu žalování, obdržel kamarád Áda ředitelskou důtku. I usnesli jsme se spáchat na ní pomstu velikou, převelikou. Posbírali jsme veškerá psí hoví.ka, která se dala najít a „vydláždili“ jsme jimi cestu k jejímu příbytku, zazvonili a utekli.
Po prvním hov..nku, jež bylo hned za dveřmi sklouzla a vzniklou katastrofu obzírala v sedě.
Co metr, to ho.no! Nelenila, vzala krabici od bot a lopatkou nabrala všechny exkrementy, co corpus delicti. S plnou krabicí pak odpelášila do školy a vřítila se do ředitelny: „Podívejte se, soudruhu řediteli, co mi provedli“, volala rozhořčeně a nastavila ří'dovi krabici pod nos, aby se pokochal. Soudruh ředitel se mírně zapotácel a jal se prchat. S plnou krabicí pronásledovala ho Polednice až do sborovny. Kantoři bledli, vyskakovali od stolu, židle se kácely, písemky padaly pod stůl, slabší nátury zvracely do umyvadla a soudruh ředitel zamkl se v kabinetu. Polednice posléze osaměla, což jí převelice dožralo i odebrala se do nejbližší knajpy, kdež pravidelně holdovala alkoholu značky „Tři písmena“. Zaznamenáno, že dopustila se urážky úřední osoby, neb na přivolaného orgána pokřikovala, že „mu ty ho.na vomaže vo nos“.Byl to tenkrát velmi úspěšný den!

Hepca
žabí děvče/chlapec
žabí děvče/chlapec

Re: 16.7.2014 Pomsta byla sladká!

Příspěvek od Hepca »

No nechtěla bych být v kůži paní ercbáby Polednice.
Ale žalovat se nemá.
I když hlásit se to musí. :lol:

Míša z Plzně

Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

představila jsem si plnej chodník ho.en a zakuckala jsem se :haha: :haha: :haha: ... ale ona představa jak je sbíráte a snášíte na hromádku je též výživná :bzik: :bzik:

O.T.
dnes mi začíná u Eurotelu nové zúčtovací období, tak jsem se podívala na souhrn předešlých 30 dní... vzhledem k pobytu v nemocnici, kde mi bylo smutno :mrgreen: , jsem poslala 215 textových zpráv - samozřejmě jen do chvíle, co mi zalepili vobě oči :haha: :haha: :haha:
Obrázek

Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

tohle by mohlo třeba inspirovat sharku s ohledem na ty jejich videa z válek :wink2:

http://video.idnes.cz/?c=A140714_190651 ... zpravy_vov" onclick="window.open(this.href);return false; :bzik: :bzik: :bzik:

hmmmmmm, to bych chtěla umět :sad2: :sad2: :oops:
Obrázek

Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

jen tak... pěkná studie :yes: :love: :clap_hands:

Obrázek

sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

Hru o trůny mám nakoukanou, tu miluju, :in_love: ale ten pokus s kočkou se mi teda nelíbí..vím, že tohle kočky umí, ale proč jim to dělat?? stačí,že to někdy musí použít ony samy, proč jim tyhle situace přidělávat? Pro mne to není pokus ale natočený tejrání. :sad2:
Obrázek

PetraK
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od PetraK »

Rpuť píše:.Byl to tenkrát velmi úspěšný den!
:haha: :haha: :haha: ano, jsou dny, které se navždy vryjí do našich srdcí, duší, vzpomínek :D aby pak následně pobavily jiné, kteří si zahážou klávesnici tortelínama s bazalkovou omáčkou :D. Rputi, Rputi! :clap_hands:
PetraK

Rpuť
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Rpuť »

Petro, jako bys nevěděla, že číst u jídla je nezdravé! :blob:

Rpuť
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Rpuť »

Bedo - inu mladost - radost ... bylo to na základce někdy v 5-6 třídě. A kdyby viděla s jakou péčí jsme se té činnosti věnovali! "Jé, támdle je pes, deme za nim, tam něco bude!" :)

PetraK
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od PetraK »

Rpuť píše:Petro, jako bys nevěděla, že číst u jídla je nezdravé! :blob:
mno v tvým případku spíš nebezpečné :haha:
PetraK

Odpovědět