Stěžovník a ješitník (říjen 2013 - květen 2014)

Archiv stěžovníku

Moderátoři: Lika, radanova

Zamčeno
JJ
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Stěžovník a ješitník (říjen 2013 - květen 2014)

Příspěvek od JJ »

Milí Zvířetníci,
tak jsem četla tu diskuzi, co začala vznikat v Rozvrhu hodin a napadlo mě založit tohle místo, kde bychom si mohli zanadávat, eventuálně se pochválit (dle událostí a nálady).
Bedo, Tosco, jestli je to moc blbý nápad, tak to utněte zavčas, nebudu se vůbec zlobit.

Moto by mohlo být tohle, přeložit si to jsem zvládla i já se svou Easy English (log je tuším kláda nebo pařez):

Naposledy upravil(a) admin dne 15.06.2014 17:29:44 0, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Změna názvu tématu
JJ :papousek:

ioannina
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Re: DNESKA TO FAKT STOJÍ ZA TO!!! (stěžovník a ješitník)

Příspěvek od ioannina »

Předběhlas mě o fousek a jseš lepší o písničku! :clap_hands:

Lity lity Ivanku za vyhozenou ledničku i s jídlem... :moja:

Mám perníkovou chaloupku, v tom smyslu, že se na stěnu stačí škaredě podívat a je díra, člověk pomalu ani tu vrtačku přikládat nemusí.
Fajn.
Ale kterej XXX mi strčil ten pevnej beton do toho překladu v průchodu mezi kuchyní a pokojem? Kór když právě tam chci pověsit kytku???
Ještě jsem na tom žádnej vrták nezlomila, ale taky mám jenom půlhmoždinkovou díru. Zatím!!! :bang_head:

JJ
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od JJ »

ioannina píše: Ale kterej XXX mi strčil ten pevnej beton do toho překladu v průchodu mezi kuchyní a pokojem? Kór když právě tam chci pověsit kytku???
Ještě jsem na tom žádnej vrták nezlomila, ale taky mám jenom půlhmoždinkovou díru. Zatím!!! :bang_head:
Víš, jak my dvě fungujem :haha: . Taky lituju Ivanku, hlad je hrozná věc.

Ale ty to ber jako postoupení na vyšší level. Musíš se naučit vrtat s příklepem (provokativně: to je takový to kladívko, co mám na druhé straně šoupátka šroubek :wave: ). A ostrým vrtákem. Pokud nebude stačit příklep mašiny, opři se silou do zdi a zchlaď po několika vteřinách špičku vrtáku v hrnku s vodou. Mluví ze mě bohaté zkušenosti s Tvou vrtačkou a mou zdí :wink: . To se mi to chechtá, když mám doma žlutou princeznu, která ty díry udělá skoro sama, pokud tam tedy zrovna není armovací tyč.... do hlavy neeee :hammer:

ioannina
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ioannina »

Pche. Omyl. Já si vím rady mnohem vyfikulativněji.
Přijedeš druhýho, škaredě se koukneš, já ti přitom budu držet ten hrnek s vodou, a díra bude natošup!
Nebo se v širší společnosti zjistí, že to nebyl beton, ale železo. :hammer: :bang_head:

JJ
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od JJ »

ioannina píše: Přijedeš druhýho, škaredě se koukneš, já ti přitom budu držet ten hrnek s vodou, a díra bude natošup!
Mám lepší nápad :super: ! Prostě tu kytku nevěš :wave: ! Ušetříš si stoupání na špičky při zalívání a rány do hlavy při procházení. A ověříš si, jaký má Mandák vztah ke zahradničení :tongue: !

No, radši toho nechám, než dojdeš na způsob, jak procpat facku drátama... :hops:

Tora
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Tora »

No hlavně na kytky bacha, aby nebyla jedovatá - teda pro Manďáka, samozřejmě... oni rádi kytky okusujou a mohl by být malér, pokud by tedy na ni dosáhnul. Jinak doporučuji na parapet kočičí trávu... :vrti:

ioannina
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ioannina »

Pche. Toho bohdá nebude, aby jmenovkyně Jana Lucemburského z boje utíkaly! Kytka bude viset!!!
Bohužel, Manďák se buď naučí bylinkářství, nebo má smůlu. Máme tchyní jazyk. Bude hodně nízko. OK, přihodím k němu nějakej ten šáchor a zelenec. Když se to naučila protestně nežrat Penny (která mi vždycky ožrala nějakou kytku a pak se vyblinkala uprostřed kuchyně jako "tos teda přehnala, být pryč tak dlouho!", tak se to naučí i kočkopes Manďák. Nebo je synem smrti. :)

Jajka
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Jajka »

Tchýní jazyk asi žrát nebude, nebo ne moc... Problém jsou trávoidní kytky - např dracény. Kocour Alf chodil ožírat i okrasnou trávu v kytici na stole...
Noe nebyl o nic lepší. Papyrus sežral bezezbytku. Alf ten svůj decimuje mnohem méně, papyrus stále žije.

Matylda
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Matylda »

Maceška domácí byliny nežere, protože brousit si drápy na sousedově mandloni a ožírat kytky všude kolem jí přijde zajímavější. Měla jsem kvůli ní i šáchor, ale tvářila se, že ji tím hnusem chci ubezdušit, a nehnula brvou, když děti šáchor umořily suchem.
Obrázek

ri
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od ri »

ioannina píše:Kytka bude viset!!!
... šiš, za co??? :shock:

ioannina
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ioannina »

ri píše:
ioannina píše:Kytka bude viset!!!
... šiš, za co??? :shock:
Za kroužek. :yes: :wink2: :mrgreen:

jakkel
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakkel »

ioannina píše:Ještě jsem na tom žádnej vrták nezlomila, ale taky mám jenom půlhmoždinkovou díru. Zatím!!!
Pokud nejde vrtat, dá se ještě pořád lepit. Věci jako chemická kotva nebo Patex FIX drží na betonu velmi dobře, stačí oškrábnout omítku, nebo udělat takovou menší dírku, jak máš, nacpat to tam, do toho bez hmoždimky přímo zastrčit háček a nechat 2 hodiny ztvrdnout. :mrgreen:

LFSH
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od LFSH »

ioannina píše:Ještě jsem na tom žádnej vrták nezlomila, ale taky mám jenom půlhmoždinkovou díru. Zatím!!! :bang_head:
To byste si mohli notovat s tátou. Co ten se nanadával, když vrtal díry na připevnění řetízku. A ještě se mu podařilo ztratit vrtačku.
LA

Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

tak to já mám jinej problém - částečně kvůli němu mi tady po třech letech bydlení furt nevisí skoro nic :sad2:

výchozí situace - panelák

potřebuju pověsit nějaký obrázky, ale budou asi na vlasci (nebo na něčem), protože prostě nemají žádný závěs, očko, nic :no: :bang_head: ... takže to na čem budou viset, bude vidět - a nějak se pořád nemůžu smířit s představou - díra jako do pekla, v ní hmoždina a v ní něco, to vše "hezky" viditelně :bzik: :oddech: :nevim: :hmm:
Obrázek

ioannina
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ioannina »

Jestli máš bílý nebo světlý zdi, háčky twenty jsou celkem malý zlo. Netvrdím, že ti udržej Bitvu u Lipan, ale něco na vlasci by dát mohly.
Nebo, pokud mají obrázky zezadu nahoře aspoň kousek dřevěnýho rámu nebo překližky, dá se koupit natloukací očko. Pak to pověsíš přímo a háček těsně nad obrázkem dává smysl.
Nebo, pokud mají zezadu karton nebo papír, není na nich žádný sklo a jsou celkově lehký, dá se koupit očko nalepovací.

Jakkeli, dík, budu o tom vážně uvažovat! (I když to asi znamená, že až tam kytku nebudu chtít, budu muset háček odřezat.)

Zamčeno