Stěžovník a ješitník (říjen 2013 - květen 2014)

Archiv stěžovníku

Moderátoři: Lika, radanova

Zamčeno
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Re: DNESKA TO FAKT STOJÍ ZA TO!!! (stěžovník a ješitník)

Příspěvek od sharka.68 »

Ivana píše:Milí Zvířetníci,
dneska budu ješitit :usmev: Pro objasnění - jak asi víte, zabývám se studiem křečka polního. Teď jsem s kolegyní na stáži v Německu, kde je centrum pro chov křečků a jejich návrat do volné přírody. Jedna z chovných samic se ukázala jako magor, skoro celý svůj vrh zlikvidovala a - zřejmě náhodou - přežilo jenom jedno mládě. Bylo usneseno, že dnes zhruba dva týdny staré miminko bude matce odebráno a stane se z něj ochočený křeček na mazlení :usmev: A hádejte co :in_love: Na poslední týden našeho pobytu nám bylo svěřeno do péče! Takže teď právě napůl sedím a napůl ležím v posteli, na klíně mám notebook a na břichu mi spinká líbezná křeččí holčička :heart: Ještě jsme dostaly za úkol jí vymyslet jméno, což bude asi nejtěžší. Teda ne, nejtěžší bude se s ní za týden rozloučit... :in_love:
co takhle Gerlinda? :in_love:
Obrázek

Vave
žabí královna/král
žabí královna/král

Re: DNESKA TO FAKT STOJÍ ZA TO!!! (stěžovník a ješitník)

Příspěvek od Vave »

Milá Ivanko :heart: , už teď se těším na článeček na Zvířetníku, s připojeným odkazem na půvabné fotoalbum. :usmev: A možná by mohly být články dva, jeden o stáži jako takové (Rozhledník) a jeden o křeččím miminku .... hmmm, ten by asi patřil do Člověčin? :wink2:

Co se týče jména, tak mi okamžitě naskočila Stázička, teda pro německé sousedy nejspíš Anastazia. Úplně stejně mi tehdy naskočilo jméno pro Rozárku, bylo to, jako by ho sama řekla. :usmev:
Obrázek ObrázekObrázek

admin
Site Admin
Site Admin

Stěžovník a ješitník (říjen 2013 - květen 2014)

Příspěvek od admin »

Zde už nepište nic, použijte aktuální Stěžovník :)

Zamčeno