Zeměplochu máme celou a většinu audioknih taky, proto mám ten problémsharka.68 píše:co Zeměplochu?
a jestli audioknihu, tak prošmejdi
http://www.popron.cz/mluvene-slovo-audiokniha/c-4441/" onclick="window.open(this.href);return false;
já tam zvažuju Vejce a já (Jaroslava Adamová), Hrdý Budžes (Bára Hrzánová) , Malý princ (Eda Cupák) a Dejdar čte Durrela - O mojí rodině a jiné zvířeně..ale mají i Nerudu, Šapka... a dokonce Jiří Samek čte SATURNINa.
Poklady naší knihovny
Re: Poklady naší knihovny
- sharka.68
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
tak to Ti nezávidím....já mám na vinylech celýho Vinnetoua a Syna lovce medvědů ... o Křemílkovi s Vochomůrkou,Rumcajsovi atd ani nemluvě.. ale taková čtená Vánoční koleda od Dickense...tu já miluju...tu taky máte? A nemohla by jí nadělit třeba Puzzle?
- Petrs01
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
když jste načli puzzle - tohle mi teď nadělil přítul - úúúžasná ptákovina! http://megadarky.cz/chytre-hracky/41998 ... ousku.html
- ri
- žabí královna/král
No co jsem říkala. A žiješBeda píše: já jsem ji prosím viděla ... celou
- HannaH
- žabí princezna/princ
Já tedy twilight ságu nečetla... ale vzhledem ke zkušenostem s adolescentem považujícím čtení za životu nebezpečné bych nadšeně nadělovala i telefonní seznam, pokud bych věděla, že je ochoten ho číst
jinak můžu s potěšením říct, že se s většinou přispívajících na milovaných knížkách shodnu fajn pocit.
jinak můžu s potěšením říct, že se s většinou přispívajících na milovaných knížkách shodnu fajn pocit.
- HannaH
- žabí princezna/princ
Zeptám se, četli jste někdo Pastýřku putující k dubnu od Robinsona Jefferse? Mně byla kdysi doporučena jako naprosto zásadní záležitost, ale nepodařilo se mi ji sehnat.
- sharka.68
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
http://www.audio3.cz/goods.asp?gid=2077646&source=xml" onclick="window.open(this.href);return false;HannaH píše:Zeptám se, četli jste někdo Pastýřku putující k dubnu od Robinsona Jefferse? Mně byla kdysi doporučena jako naprosto zásadní záležitost, ale nepodařilo se mi ji sehnat.
vyjde v březnu 2014
- HannaH
- žabí princezna/princ
Skvělý, děkuju... ještě jsem neobjednávala audioknihu, to musím být někde zaregistrovaná jako u e-knih, nebo to jde objednat na mail nebo na stažení? Já si pořídila čtečku (Kindle)a při pokusu o registraci na Amazon se mi to nějak kouslo, nevzalo to číslo karty a prostě se nepovedlo... zatím čtu, co mám z různých jiných zdrojů, ale fakt bych si ráda koupila některý nový tituly spíš do čtečky než na papíře... jenže se holt nedaří. Je tohle podobný, nebo to jde bez registrace?
- HannaH
- žabí princezna/princ
Nebo to bude normálka na CD? Tahle možnost mě nějak napoprvé nenapadla
Renato, slyšela jsem chválu na knížky Ivety Lažanské. Píše povídky nebo romány z prostředí kolem koní (sama koně chová). Není to asi žádná velká literatura, ale nejspíš něco jako dívčí románky. Nevím ovšem, jak je na tom Víla s koňmi.
Ano, je to normálka na CDHannaH píše:Nebo to bude normálka na CD? Tahle možnost mě nějak napoprvé nenapadla
Hančo, díky, to by mohlo být to pravé. Víla je na tom s koňmi tak, že co chvíli na netu obhospodařuje nějakou koňskou farmu či co to jeHanča píše:Renato, slyšela jsem chválu na knížky Ivety Lažanské. Píše povídky nebo romány z prostředí kolem koní (sama koně chová). Není to asi žádná velká literatura, ale nejspíš něco jako dívčí románky. Nevím ovšem, jak je na tom Víla s koňmi.
Edit: Podívala jsem se na knihy té autorky a bohužel to není to pravé, je to pro starší puberťačky (cca 15).
Nicméně jsem právě v internetovém knihkupectví objednala asi osm knih včetně požadované Twilight ságy v komiksové podobě (tak to stálo v dopisu Ježíškovi). Jen pro zajímavost - Hřívnatec hřívnatý (16) si napsal o životopis Steva Jobse, nádavkem dostane i komiksové zpracování
Miluju internetové obchody, mají otevřeno pořád a nejsou v nich žádní lidé
- sharka.68
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
---HannaH píše:Skvělý, děkuju... ještě jsem neobjednávala audioknihu, to musím být někde zaregistrovaná jako u e-knih, nebo to jde objednat na mail nebo na stažení? Já si pořídila čtečku (Kindle)a při pokusu o registraci na Amazon se mi to nějak kouslo, nevzalo to číslo karty a prostě se nepovedlo... zatím čtu, co mám z různých jiných zdrojů, ale fakt bych si ráda koupila některý nový tituly spíš do čtečky než na papíře... jenže se holt nedaří. Je tohle podobný, nebo to jde bez registrace?
myslím, že se zaregistruješ u toho eshopu a přijde ti CD
- sharka.68
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
jestli jednou po mě někdo tu moji knihovnu bude vyhazovat k popelnicím, budu ho chodit asi strašit....
o koních je pěkná i Černý krasavec od Anny Sewellové a Dívka v sedle od Sieglinde Dickové.
o koních je pěkná i Černý krasavec od Anny Sewellové a Dívka v sedle od Sieglinde Dickové.
Naposledy upravil(a) sharka.68 dne 15.12.2013 7:57:00 0, celkem upraveno 2 x.
- sharka.68
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
Kolik je vlastně Víle? Já už si myslela,že tak 13....
a o koních a jedněch krásných prázdninách psala Eliška Horelová - Léto,jako když vyšije
to by se jí líbilo..jsou tam koně, dětské lásky,hodně legrace ....
http://www.databazeknih.cz/knihy/leto-j ... sije-16530" onclick="window.open(this.href);return false;
a o koních a jedněch krásných prázdninách psala Eliška Horelová - Léto,jako když vyšije
to by se jí líbilo..jsou tam koně, dětské lásky,hodně legrace ....
http://www.databazeknih.cz/knihy/leto-j ... sije-16530" onclick="window.open(this.href);return false;