Pitinka už není...

Aktuální dění

Moderátoři: Lika, radanova

alimo
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Re: Pitinka už není...

Příspěvek od alimo »

Tečka píše:
22.06.2023 8:07:05 0
alimo píše:
21.06.2023 15:43:06 0
Tečka píše:
19.06.2023 13:06:30 0
Ta malá puntíkatá potvora se najednou objevila vedle mě, vroukla, jako že by chtěla něco na talířek, ale než jsem se zvedla, už byla zase pryč. Až jsem si říkala, že to snad byla halucinace. Nevím, jestli přišla z pole, nebo přes zahradu, ale když jsem ji začala volat, vynořila se na dole na zahradě a milostivě vdechla konzervičku. A už je zase v trapu. Domácí vězení nemá cenu a ani to teď nejde, ale nervy mám taky jenom jedny.

Takže chápu ty nervy :oddech: . Já jinak taky kočky doma neudržím, chodí domů jíst, když je zima tak jsou doma, jinak venku, stará Čerťa (tipuju 10-11 let) je obvykle na pergole, Ružena kdoví kde. Ale tohle je tak cca 1/2 roční kotě, vymňoukala si nás v únoru a i když před kastrací chodila ven, stejně není tak zkušená jako ty starší. A zařekla jsem se, že tohle je stop stav. Taky už na to nemám roky a nervy. Ta nám dala vrnítko moje :heart:
Já to mám podobně, až na to, že jsem Zuzu dostala z útulku už kastrovanou. Mám ji necelé 2 roky. Doteď se chovala jako slušná kočička mazlivá, ale s příchodem letního počasí, kdy jsem jim mohla nechat otevřeno, zůstávají přes noc venku a domů se chodí většinou jen najíst. A Zuza se začala chovat jak ředitel zeměkoule, je strašný suverén a všechno má v "paži". A z toho mám strach, aby na to nedojela. Večer se přijde pospat na mém klíně, když si čtu, ale za nějakou dobu zas vyráží ven. A jak ráno nepřijde, začínám mít nervy. To Alžbětka už čeká u vchodu, ačkoli během dne chodí běžně kočičím oknem. Už jsem se za těch 25 let, co mě kočičky provázejí životem nedobrovolně rozloučila s několika. A bolí to vždycky.
Já i s MLP jsme vysloveně psí lidé, všechny kočky si nás našly samy :usmev: . Psy už nemáme, provázeli nás celým (skoro celým) životem a Darek odešel vloni a to už jsme věděli, že je to náš poslední pes. Já kočky mám a vždycky jsem měla ráda, ale mít kočku zavřenou v paneláku bez možnosti jít ven, mi přišlo divné...a tady na vsi bydlíme u hlavní silnice. Takže - nikdy jsem nechtěla kočku, max zrzavého kocoura :D , tak teď mám tři, dvě černé jak noc, jedna tříbarevka, jak jinak zrzavá ani jedna :chi:

Tora
žabí královna/král
žabí královna/král

Re: Pitinka už není...

Příspěvek od Tora »

Dočítám až se zpožděním. Je mi to líto. Jsou to smutné chvíle, moc dobře to znám.
Ale měla se u tebe krásně a ona to ví.
Drž se.

Odpovědět