tak zase budu vytvářet opravník psího týdeníčku... aby to nevypadalo, že pes nekontrolovaně lítá terénem a nahání myslivce
Je pravda chlapec akčí trýskač terénem - ale krouží blízko okolo nás. Pokud se rozjede hodně - pak zvětšuje rádius, ale na písknutí to ihned otočí zpátky (a je tedy fakt, že někdy jen prosviští kolem a letí na druhou stranu, aby dal ještě jedno kolečko). Jen zcela výjimečně není vidět ale jen slyšet (duní jak stádo bůvolů a v trysku praskají větve, na které šlape) a to jsou ty chvíle, kdy já se vztekám...
Night běhal rovinky, Yoda běhá bohužel okruhy. Není v tom lov, jen čirá radost z pohybu... Vydrží mu to chviličku - jinak chodí jako spořádaný psík.
https://www.drporkert.com/dogy/images/Y ... index.html
a jinak babičku ve středu odvezla rychlá - hrozně zvracela a zcela odpadla... a on noravirus... Už je doma a ve formě... Já toho vira (asi z úklidu toho nadělení) koupila taky - ale já to zvládla jednou problitou nocí na pátek... tak jsem si vzala včera dovolenou a pohoda...
a navíc páníkovi včera totálně odešel počítač. Takže instalace všeho nanovo a fotky v albu jsou nějak pomotané na přeskáčku...