Yoda Catley Ranch

Aktuální dění

Moderátoři: Lika, radanova

Odpovědět
Xerxová
žabí královna/král
žabí královna/král

Re: Yoda Catley Ranch

Příspěvek od Xerxová »

tak zase jedno jarní hlášení... :https://www.drporkert.com/dogy/images/Y ... index.html

Mar-ska

Příspěvek od Mar-ska »

Nebákov, Podsemín a bledulové louky u Přibyla byly naše vycházkové místo nejen v tomto období. Kvetou tam také vstavače. A paní v Podsemínském mlýně je rozená Skálová a je to přízeň po pradědečcích. Jednou v létě jsme ještě s Luxem a Legýskem tam nachytali tolik klíšťat, že jsme je z nich nemohli posbírat. Lezla z nich po autě a padala ještě doma v kuchyni na podlahu. A to byli psové ošetřeni proti klíšťatům. Od té doby tam Jana se psem nechce chodit.
Z Yodýska je moc pěkný pan pes :heart: . Edie má dneska narozeniny - dva roky. Ale připadá mi místo aby mu v hlavičce přibylo rozumu tak naopak. Včera v nestřeženém okamžiku okousal nohu u židle. Nezabili jsme ho :oops: ještě žije. :D

Xerxová
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Xerxová »

radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od radanova »

Fotky jak jinak, tradičně parádní a odborala mě hláška "Budu je vodit po lese a třeba se mi ztratěj." Tomu se budu smát ještě večer. Díky
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight

Matylda
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Matylda »

A ani jsem neutekl!
Karamel a Vanil už by utíkaly, až by skučely, ale není dovoleno. Jednak už jsou zase všude ušatí blbci- zajíci- a když se i Karamel konečně vyléčila- nachlazená záda, průjem, hodně zhoršené zuby a tudíž zánět dásní následovaný čištěním v narkóze- tak nenechám přijít nějaký další průšvih.
Obrázek

Xerxová
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Xerxová »

koukám, že Matylda si se zvěří užívá... tak ať už je dobře...

u nás pohoda...: https://www.drporkert.com/dogy/images/Y ... index.html

sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

Matylda píše:
19.03.2024 17:24:37 0
A ani jsem neutekl!
Karamel a Vanil už by utíkaly, až by skučely, ale není dovoleno. Jednak už jsou zase všude ušatí blbci- zajíci- a když se i Karamel konečně vyléčila- nachlazená záda, průjem, hodně zhoršené zuby a tudíž zánět dásní následovaný čištěním v narkóze- tak nenechám přijít nějaký další průšvih.
ti magoři běhají každý ráno přes silnici..je to jak jízda minovým polem..ten jejich i můj anděl strážnej,má co dělat....
Obrázek

alimo
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od alimo »

sharka.68 píše:
26.03.2024 13:13:19 0
Matylda píše:
19.03.2024 17:24:37 0
A ani jsem neutekl!
ti magoři běhají každý ráno přes silnici..je to jak jízda minovým polem..ten jejich i můj anděl strážnej,má co dělat....
Obě vás chápu. Žádnej další průšvih není potřeba a o kličkované mezi zvěří mi povídej! K nám ať jedeš z které chceš strany, jedeš mezi poli a lesem. V neděli navečer, když jsme jeli z oslavy narozenin snachy z Holedeče (u Žatce), jsme potkali asi 8 zajíců a 10 :krik: :krik: :krik: srnek. Dál na poli jsem viděla stádečko asi laní , podle velikosti spíš jelenů Sika, zdály se menší.

Xerxová
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Xerxová »

a poslední březnový týdeníček...: https://www.drporkert.com/dogy/images/Y ... index.html

Xerxová
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Xerxová »

Matylda
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Matylda »

Ty vlající uši na videu jsou více vypovídající než na fotkách- je to fakt milý psíček :)
Obrázek

Xerxová
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Xerxová »

je toho nějak moc - moc chodíme...: https://www.drporkert.com/dogy/images/Y ... index.html

Matylda
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Matylda »

Mé oblíbené narcisy na jizerce. A blatouchy... já bych šla do jizerek!
Obrázek

Jana Bu.
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Jana Bu. »

Teď se asi do Jizerek vrátila zima, což....tady bylo ráno 2,5 stupně, br.....

Xerxová
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Xerxová »

zima se vrátila - skoro by mě lákalo jet znovu po týdnu na Jizerku - narcisy kvetou, je nasněženo (a to dost) a má svítit sluníčko a mrznout... ale máme přezuto, takže cestu na Mořinu pod Bukovcem neriskneme. Takže zítra nějaké to bližší výletění - asi Rozsocha z Karlova (děsnej kopec)

týdeníček tady (a pozor, příští týden nevjde... až za 14 dní) : https://www.drporkert.com/dogy/images/Y ... index.html

Odpovědět