Yoda Catley Ranch
Re: Yoda Catley Ranch
To jsou fotky na fototapetu 

Pokochání.
Vyrostl Ti ten pes zase tak děsně rychle
Je krásnej
Vyrostl Ti ten pes zase tak děsně rychle

Je krásnej
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
jen pár fotek z bratrských hrátek...

a ještě se pochlubím - v logické olympiádě ve své kategorii byla Fany ze skoro 18 000 dětí na děleném prvním místě. Prostě to měla bez chyby
Postupuje dál...

a ještě se pochlubím - v logické olympiádě ve své kategorii byla Fany ze skoro 18 000 dětí na děleném prvním místě. Prostě to měla bez chyby

no tak geneticky po mně být nemůže... (jak známo, Lída je Pepy, ale moje nee) - ale o dovolené mi taky sdělila, že umí balit po mně (měla systém popsaných igelitek - boty, věci k moři... a přesně věděla, kde co má ona i brácha - ten to neřeší, má sestru...)- a na moji poznámku, že snad ví, že to po mě mít nemůže.... mi vmetla, že snad bych mohla vědět, že se spousta věcí učí napodobováním, takže to má po mně a basta...
Logiku a matematickou představivost má neskutečnou - snad jí to vydrží...
Logiku a matematickou představivost má neskutečnou - snad jí to vydrží...
No bratříci to teda pěkně rozjeli
trochu mě děsí představa, jak se do jejich hry snažím vstoupit. Ale jsou oba moc pěkní, i když je každej jinak barevnej. V tom vrhu byla jen černobílá štěňata?

a stále trvá hezký barevný podzim - zabrodili jsme si u Naděje, prošli lesy za humny i zajeli k Příšovickým pískovnám... https://www.drporkert.com/dogy/images/Y ... index.html

ve vrhu byla tři skoro stejně vybarvená štěňata - Yoda s bráchou Yukim a sestrou Včera

V rázu černý-skvrnitý by jiná štěňata ani být neměla. Na rozdíl od kavalírů je u dog chov barevně rozdělen do tří zcela samostatných rázů (černý-skvrnitý, žlutý-žíhaný a modrý)
- IvaP
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
Yodo, koukej, co ti posílám 

týden to byl výživný - neb tu měl Yoda na podzimních prázdninách Trpajzlíky - od soboty Fany a Vilém dojel autobusem v úterý večer... https://www.drporkert.com/dogy/images/Y ... index.html

Nějak rychle vám ty děti odrůstají- lidské i to psí. Yoda je moc hezký pes.