Yoda Catley Ranch
Yoda Catley Ranch
tak tedy Mistr Yoda přichází...
- Tečka
- žabí královna/král
Re: Yoda Catley Ranch
...prej kultivovat Sudety...
Yodísku, myslím, že jim ukážeš...
Yodísku, myslím, že jim ukážeš...
Když zachráníš jednu kočku, svět se nezmění, ale pro tuto kočku se svět změní navždy...
Důvěra v medvěda ochránce se mi móóc líbí
ta série fotek s medvědem vznikla jako provokace pro Fany. On to je totiž JEJÍ Méďa - který s námi jí u stolu, jezdí na výlety... a nebojte - bez šrámů se vrátil plnit svoji hlavní roli - strážce její postele. Je to taková hra - občas Méďu nafotíme v různých činnostech a pošleme majitelce... a tentokrát to byla role hlídače malých psů...
je to pěkný rarach - když se rozjede, je jak tajfun - a hryže děsně. Takže při mazlení si člověk musí hlídat nos - aby o něj nepřišelMar-ska píše: ↑29.01.2022 17:14:21 0To je nádherný štěníček, asi bych ho umazlila.
Je úžasnej! Ty růžový tlapenky, ty ušiska (na třetí fotce vypadá tak trochu jako bloodhound) ! A zdá se, že ho nepřekvapí ani obří berňák. Tož vítej, krajane, jsi v dobré smečce a hned od začátku máš svůj fanklub!
já zase říkám, že má na té fotce uši jak baset... Rozkoukal se rychle a zdá se, že sebevědomí má na rozdávání
Je kouzelnýý! Mazlila bych o sto šest, teda, kdyby se nechal.
Zatím bude asi pěknej piraňka, no jo, bacha na nos! Moc Vám ho přeji, milujte se navzájem a užívejte života,co to dá ! Dobře jste vybrali.
Fotky parádní,jdu ještě na ně. !
Zatím bude asi pěknej piraňka, no jo, bacha na nos! Moc Vám ho přeji, milujte se navzájem a užívejte života,co to dá ! Dobře jste vybrali.
Fotky parádní,jdu ještě na ně. !
Moc pěkný Yodásek! Tak mu přeji hodně štěstí v novém bydlení, víme, že páníčkové se už mnohokrát osvědčili, a že se u nich bude mít fajn.
- Petrs01
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
hihi, já si říkala, že napíšu jestli jste se nespletli a nepřivezli odrostlého baseta, a pak jsem to smazala, abyste se neurazili...
Třináctikilové štěně. No nazdar, já jsem zvyklá na patnáctikilové dospěláky!
Třináctikilové štěně. No nazdar, já jsem zvyklá na patnáctikilové dospěláky!
Ježíš ten je náááádhernej
- Vave
- žabí královna/král
Malý Yodík je opravdu kouzelný a zdá se mi, že má dost jasnou představu o tom, jak má jeho svět vypadat. To bude prima si zase jednou číst o štěnítku.
Říkávala jsem deníčkům Betíček, Najtíček, hmmm, ale co teď? Yodíček?
Říkávala jsem deníčkům Betíček, Najtíček, hmmm, ale co teď? Yodíček?