Akce 2022?

Aktuální dění

Moderátoři: Lika, radanova

oskarina
žabí královna/král
žabí královna/král

Re: Akce 2022?

Příspěvek od oskarina »

Já mám trochu černé svědomí... letos jsem likvidovala byt zrovna v době před aukcí a během ní, takže asi pochopíte, že jsem prostě některé věci neřešila.
Sice jsem pro aukci připravila růžový sirup (z okvětních lístků vonných růží), ale už jsem nestihla udělat vinětu a vyfotit to...
Těžko se to dá posílat a po Praze letos moc nejezdím (abych to dražitelce dovezla), takže jsem to nakonec nenabídla.
Příští rok se zase ráda zapojím.

Co mohu ještě dodatečně dát, jsou zase semena. Mám opět směs cinií, směs aster a hledíky (tedy cinie jsou hlavně všelijak růžové a astry převážně modré a bílé, ale i tak).
Obrázek

Obrázek

Pokud mi napíšete do SZ adresu, pošlu vám je (možná do Vánoc, ale spíš v lednu).
Poštovné nechci, ale prosím, aby se ozvali jen vážní zájemci, abych se s tím neposílala nadarmo.
Nevím, zda se ujala některá semínka, která jsem posílala loni v aukci i jinak?..

EvaB.
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od EvaB. »

IvaP píše:
08.12.2021 15:06:23 0
Já bych ten menší zájem viděla v celkové únavě ze situace kolem a také možná i v tom, že nějak docházejí nápady. Plést nezvládnu (umím, ale ruku nepřemluvím), ušiju cokoliv (ale co???), letos nebylo co sušit, marmelády se v počtu jedna blbě posílají.
Jinak, kdyby byl zájem, mám přebytky domácí citronové marmelády (menší množství i kumkvatové a mandarínkové) a docela dost džemu z mini kivi a jablek, loňský broskvový džem...
S tou únavou budeš mít pravdu, Ivo...ty osvědčené stálice ( marmelády, křížaly, houby, pečivo) šly na dračku vždycky, kdo je v tomto směru netvořivý nebo bydlí v paneláku, rád po nich skočí :wink: můžu mluvit i za sebe - jsem ze staré školy, tak umím vařit, šít, plést atd. ovšem marmelády, houby, křížaly, směsi na tousty, kečupy... to je všechno parketa Marušky a Dalibora st., manželových rodičů. mě to udatně nebaví - ovoce vesele mrazím a pak z něj v zimě pečeme koláče a záviny :) sousedka Ivča, to je Receptář :super: .
ono hlavně - my Matyldě vlastně nemůžeme s ničím pomoci, kromě dodání fotek a přihazování...takže všechno je jen na ní...

radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od radanova »

Fotky Tvých záhonů oskarino jsou kouzelné, já se neozvala protože u mne takhle nevzešly ani náhodou, měla jsem pár kytiček, pak se do nich ještě pustili slimáci :no: . No ostuda. Dařilo se jen lichořeřišnici, kopretinám a fialové podzimní kytičce , co jí teď nemůžu přijít na jméno. Po sezoně jsem alespoň připravila lepší záhony a zvažuju nasadit na slimáky hlístice. A hodně ořezat ořech, co na dvorku hodně stíní, aby příští rok měly květiny větší šanci. Budu moc ráda pošleš-li mi semínka na pokus číslo dvě. Ráda bych dvě sady :flower2:, tu druhou bych vysela v Olešnici u mamky. Tam by se jim asi dařilo lépe. A pošlu Ti zase sušené houby, jestli o ně stojíš. Já se letos dostala na houby jen málo, ale mamka i sestra mi nějaké nabídly.
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight

Eva Zvolankova
potěr
potěr

Příspěvek od Eva Zvolankova »

Sem na Hady moc nechodím, ale tohle téma aspoň když je to aktuální sleduju, takže se taky přimlouvám o zachování akce. Pomáhá to, jak už tu bylo řečeno, a Matylda to skvěle organizuje. Já se letos účastnila teprve podruhé, ale pokud bude akce zachována, určitě opět něčím přispěji jak autorsky, tak při dražbě. Tak to nevzdávej, Matyldo. :heart:

Eva Zvolankova
potěr
potěr

Příspěvek od Eva Zvolankova »

aha, pardon za duplicitu, měla jsem pocit, že se to neodeslalo

Odpovědět