Nejspíš se z nich staly bezdomovkyně.
Pufík, Puf a další varianty jména Pufosu
-
- žabí královna/král
Re: Pufík, Puf a další varianty jména Pufosu
Oskarino, reagovala jsem na tvé "Chudák syn. Kolik let má do důchodu?" když jsem psala, že bude Jindra chodit venčit psa. Kdyby Pufik nebyl, nemusel by ho venčit, že ano?
Když ze mne chcete dělat vraha tak dělejte. Kočky nikdy nebyly U DOMKU.
Kočičky jsou v pořádku a víc nenapíšu.
Když ze mne chcete dělat vraha tak dělejte. Kočky nikdy nebyly U DOMKU.
Kočičky jsou v pořádku a víc nenapíšu.
- Tečka
- žabí královna/král
Takže V DOMKU, když tam nikdo není?
Je na tom něco špatného, že jsem se zeptala?
Je na tom něco špatného, že jsem se zeptala?
Když zachráníš jednu kočku, svět se nezmění, ale pro tuto kočku se svět změní navždy...
Však já to, velká Kočko, myslím dobře.Oskarino, reagovala jsem na tvé "Chudák syn. Kolik let má do důchodu?"
Ty také určitě se svým synem soucítíš, je to na něj najednou hodně, kdyby už měl věk do důchodu, měl by víc času a zvládal by to líp. Věřím, že také promýšlíš, jak mu pomoci a trochu mu to usnadnit. Držím vám oběma (a Pufíkovi) palce!
VK často na tweba myslím/hlavne večer,keď idem užiť metformin n cukrovku a bojím sa zmerať si glykemiu,lebo som v jedle zhrešila/
No,kočičky.Ku mne začala do zahradky chodiť jedna opustená hrdzavá kočka,je dosť tučná,všetci ju krmíme.včera som si ju kriticky obzerala a darmo mNoukala,nedala som jej jesť s tým,aby si šla uloviť myš.Urazila sa,zmizla,ale vratila sa za nejaký čas a v papulke mi priniesla malú myšku.Asi mi rozumela.No a tak som jej dala šunku.
So synom Pufíka zvládnete,ale prechádzka ružovým sadom to nebude./teraz viem ako hrozne sa mýlia mladí,keď hovoria" vám starým je hej,žiadne starosti len zvieratka a oddych.Ozvi sa,máme Ťa radi/Y/ a fandíme Ti,ako sa statočne biješ s neľahkým osudom.
No,kočičky.Ku mne začala do zahradky chodiť jedna opustená hrdzavá kočka,je dosť tučná,všetci ju krmíme.včera som si ju kriticky obzerala a darmo mNoukala,nedala som jej jesť s tým,aby si šla uloviť myš.Urazila sa,zmizla,ale vratila sa za nejaký čas a v papulke mi priniesla malú myšku.Asi mi rozumela.No a tak som jej dala šunku.
So synom Pufíka zvládnete,ale prechádzka ružovým sadom to nebude./teraz viem ako hrozne sa mýlia mladí,keď hovoria" vám starým je hej,žiadne starosti len zvieratka a oddych.Ozvi sa,máme Ťa radi/Y/ a fandíme Ti,ako sa statočne biješ s neľahkým osudom.
-
- žabí královna/král
Děkuji moc Verenko!
Chtěla jsem ti poslat zprávu SZ, ale zpackala jsem to. Uložila jsem kamsi text a ten zmizel a já nevím kam. Takže až příště!
Dobrou noc a spi sladce! Nebo snad sloužiš?
Měj se zkrátka moc a moc dobře!
Chtěla jsem ti poslat zprávu SZ, ale zpackala jsem to. Uložila jsem kamsi text a ten zmizel a já nevím kam. Takže až příště!
Dobrou noc a spi sladce! Nebo snad sloužiš?
Měj se zkrátka moc a moc dobře!
Teray som to našla,bola som na doovolenke mimo možnosti internetu.ozvem sa na mail.pozdravujem a bozkávam
Velká Kočko, kde jsi? Ještě trucuješ? Ozvi se, ráda bych věděla, jak se daří!
-
- žabí královna/král
JanaBa, máš zprávu na SZ.
Jsem moc ráda, že jsi se ozvala. Jestli SZ jsou soukromé zprávy, tak jsem tě tam nenašla. Možná to neumím, ale prošla jsem všechna tlačítka a nic. Zdraví Jana.
-
- žabí královna/král
Třeba to neumím já posílat na SZ. Když jsem odpovídala Verence tak mi ten text zmizel. Přišlo mi to moc složité a nepřehledné.
Tak nevím.
.
Tak nevím.
.
Posílám SZ taky málokdy, takže je to i pro mne složité.
Kliknu na SZ, dám Napsat zprávu.
Teď se musí vyplnit komu - kliknu si na Najít uživatele. Otevře se seznam registrovaných, JanaBa je na str. 4, asi pátá zeshora. U jména má malý rámeček, do něj klikněte a jméno vám naskočí do záhlaví vaší SZ. Vraťte se do ní, nyní napište text a dole dáte Odeslat.
Snad vám to pomůže.
Kliknu na SZ, dám Napsat zprávu.
Teď se musí vyplnit komu - kliknu si na Najít uživatele. Otevře se seznam registrovaných, JanaBa je na str. 4, asi pátá zeshora. U jména má malý rámeček, do něj klikněte a jméno vám naskočí do záhlaví vaší SZ. Vraťte se do ní, nyní napište text a dole dáte Odeslat.
Snad vám to pomůže.
Velká Kočko, z jiného vlákna jsem se dozvěděla, že Puff přeběhl Duhový most. Jsi statečná, že tvým rozhodnutím se mu to povedlo. Přej mu klid a mír, toho nehezkého si za svůj bezdomovecký život užil dost. Pak jsi přišla ty, pohladila, dala najíst pomohla. Za to máš ty i tvůj syn má, rozsvícenou hvězdičku někde nahoře. Přeju ti ji!
Trochu mě mrzí, že sem, na Puffovo vlákno jsi zprávu nedala. Bylo nás hodně, co vám oběma od začátku drželo palce!
Trochu mě mrzí, že sem, na Puffovo vlákno jsi zprávu nedala. Bylo nás hodně, co vám oběma od začátku drželo palce!
Pufíkovi mávám za duhový most, sedm let byl milovaným pejskem, to není málo!