Night de Garaba
Re: Night de Garaba
Xerxová,to je mi hrozně líto. Pro nás i Kačku to bude vžxycky matematický pes....
Xerxová, vyrazila jsi mi dech! Najtik!!! Takto jsi přišla i o Xerxese! Je mi to strašně líto.
-
- žába/žabák
Právě jsem si to přečetla na Zvířetníku a tak připíšu i sem. Jindro, tohle musí moc bolet a je mi velice líto Krásný španělský elegán už běhá v jiných lesích. brouzdá se jinými potůčky a pohazuje si "nebezkými klacíky"
to je mi moc lito:( drzte se! posilam pohlazeni po dusi... jak byl najtik jeste v kondici a takhle... nadherny zivot u vas mel spaneslky hrebecek a kus vasehosrdce si pro sebe uz navzdy necha...
No to není možný! Strašně mě to mrzí!
Je to strašně smutná zpráva , je mi to moc líto, bude tady hrozně chybět, fešák s vlajícíma ušima
Hladím po tlapce, držte se...
Hladím po tlapce, držte se...
Je mi to moc líto tady slova nepomohou
Je mi to moc líto, chudák pejsek. Ale aspoň si s váma užil pestrý život plný lásky vás všech.
- Olčava
- žabí princezna/princ
To je moc smutný
Nemilá zpráva! Night - pes vámi milovaný, námi obdivovaný. Je mi líto jeho, je mi líto vás!
Ale...?
Ale...?
Jindro
Najtíku takovej spěch
Najtíku takovej spěch
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
Night už běhá za duhou , pořád to nějak nemůžu rozdýchat. Ještě v září jsem ho hladila a říkala, že vypadá úplně jak za mlada ...
Doufám, že vám brzo pošle nějaké hezké štěnítko, abyste neměli čas tolik smutnit.
Doufám, že vám brzo pošle nějaké hezké štěnítko, abyste neměli čas tolik smutnit.
zana
Ale ne! Můj oblíbený pejsek, o kterém jsem si vždy ráda něco přečetla... Je mi to líto a myslím na vás.
Ne, to neeee můj oblíbený dozí elegán...měla jsem tu čest ho potkat a hladit...nezapomenutelny, skvostny Pan Pes. hladím po tlapce, držte se. a Ty, Najtíku, urychleně pošli následníka trůnu!
Najtíčku Jarabáčku, tvoje vlající ušiska mi vždycky pozvedla náladu. Měkkou travičku pod nohama za Duhovým mostem.