Děkuji. Zlobit budou určitě, už teď jsou to dráčci, kteří dovedou vyjádřit svou nespokojenost.
DNESKA TO FAKT STOJÍ ZA TO!!! (stěžovník a ješitník)
- IvaP
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
Re: DNESKA TO FAKT STOJÍ ZA TO!!! (stěžovník a ješitník)
hlavně hodně zdraví do života a dobrý páníky 

- IvaP
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se chcete pokochat chodskými krtky, fotky jsou https://montdesoleil.rajce.idnes.cz/Vrh_H_-_treti_den/
- IvaP
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
Dnešní fotky a video týdenních štěňátek. https://montdesoleil.rajce.idnes.cz/Tez ... neho_baru/
Krásní štuclíčci, gratuluju a přeju hodně zdraví,
Asteris

Zemřela mi kamarádka a spolužačka
Před časem jsem s ní bohužel ztratila kontakt. Často měnila telefonní čísla a věděla jsem, že už ani nebydlí na adrese, kam se kdysi přestěhovala. S počítači neuměla, ani nechtěla. Nakonec mě včera našla její dcera na FB, a tak jsem se to dozvěděla.
Byla to bolavá duše celá léta, byla na to i diagnóza. Dcera mi říkala, že už ani nechtěla žít. Neměla motivaci. Nepovzbudilo ji ani to, že dcera má krásnou rodinu a má dva krásné kloučky. Nakonec to zřejmě byly zdravotní důvody (mám svou teorii, ale potřebovala bych vědět více), sesypala se v nějakém supermarketu a už ji neprobrali. Kamarádka měla stejný věk jako já, ještě prostě zdaleka nebyl čas umírat.
V sobotu v 11 hodin je za ni zádušní mše, budu tam. Kdybyste si v sobotu vzpomněli na jednu bolavou duši, která se brodila slzavým údolím a nepovedlo se jí z něho vyjít, zamávejte jí za Duhu. Má tam rodiče, sestru, neteř a pejska.
Jo, jsem z toho dost mimo... U mámy jsem to čekala, tu jsem doprovázela a vím, že se nedalo nic dělat, jen jí pomoci to snášet jak nejlépe to šlo, hodně jsme si i stačily říci, takže tam jsem smířená. Tohle je šok.

Před časem jsem s ní bohužel ztratila kontakt. Často měnila telefonní čísla a věděla jsem, že už ani nebydlí na adrese, kam se kdysi přestěhovala. S počítači neuměla, ani nechtěla. Nakonec mě včera našla její dcera na FB, a tak jsem se to dozvěděla.
Byla to bolavá duše celá léta, byla na to i diagnóza. Dcera mi říkala, že už ani nechtěla žít. Neměla motivaci. Nepovzbudilo ji ani to, že dcera má krásnou rodinu a má dva krásné kloučky. Nakonec to zřejmě byly zdravotní důvody (mám svou teorii, ale potřebovala bych vědět více), sesypala se v nějakém supermarketu a už ji neprobrali. Kamarádka měla stejný věk jako já, ještě prostě zdaleka nebyl čas umírat.
V sobotu v 11 hodin je za ni zádušní mše, budu tam. Kdybyste si v sobotu vzpomněli na jednu bolavou duši, která se brodila slzavým údolím a nepovedlo se jí z něho vyjít, zamávejte jí za Duhu. Má tam rodiče, sestru, neteř a pejska.
Jo, jsem z toho dost mimo... U mámy jsem to čekala, tu jsem doprovázela a vím, že se nedalo nic dělat, jen jí pomoci to snášet jak nejlépe to šlo, hodně jsme si i stačily říci, takže tam jsem smířená. Tohle je šok.
Apina
- sharka.68
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
Apino,
už ji nic nebolí, po Duhovým mostě jí naproti přišli všichni..je mezi svými...až si odpočine, možná se vrátí..a prožije si tu radost a štěstí,co jí v tomto životě bylo odňato,odepřeno,nedáno...nebo to neviděla, měla strach to přijmout..vzpomínej na ni a přej jí tu svobodu,co nyní má...
Bolí to,vím,že jo..nezdá se to spravedlivý, ale třeba je..jen to nejsm eschopni vidět my...hodně sil milá přítelkyně. Hodně sil!
už ji nic nebolí, po Duhovým mostě jí naproti přišli všichni..je mezi svými...až si odpočine, možná se vrátí..a prožije si tu radost a štěstí,co jí v tomto životě bylo odňato,odepřeno,nedáno...nebo to neviděla, měla strach to přijmout..vzpomínej na ni a přej jí tu svobodu,co nyní má...
Bolí to,vím,že jo..nezdá se to spravedlivý, ale třeba je..jen to nejsm eschopni vidět my...hodně sil milá přítelkyně. Hodně sil!

Apino to je mi líto, Tvé kamarádce zítra zamávám a budu si přát ať i všichni utápení nahlédnou na poskytnuté minuty jako na dar a dokážou si ho užít co nejlépe. Není kam spěchat. Sharka napsala moc hezká slova a povzbuzení.
Drž se a kéž Tě brzy šok opustí a smutek se zklidní.
Drž se a kéž Tě brzy šok opustí a smutek se zklidní.
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight
je vždy smutné, když má člověk bolavý život a dvojnásob, když umře relativně mladý 

Apino, bydlím nedaleko frekventované železniční trati a některé lidi, kteří na ni vešli, jsem znala. Dost často je to zdravotní problém nebo aspoň prvopříčina. Přej jí klid.

Děkuji vám mé milé za hezká slova i pro mou kamarádku... Ano, přeji jí klid, ať už jí za Duhou slunce jen svítí a vyžene všechny černé chmury z duše. Jo, pořád je mi z toho smutno, když si vzpomenu, že tomu asi šla hodně naproti, asi opravdu neměla důvod se snažit porvat o tento svět. Ale do nemocné duše jeden nevidí, může jen naslouchat a pokusit se tak ulevit.
Apina
Ach jo, dneska ráno zemřela paní Ivana Hloužková, vynikající herečka a kmenová členka Divadla na provázku. Nebyla vůbec stará, narodila se 6. 6. 1960. Ono se to těžko vysvětluje, vlastně ji kromě brňáků asi nikdo neznáte, ale ona prostě byla takový ten "duch Provázku", bylo to její první a jediné angažmá, už od roku 1981. Kdo jste cinefilové, možná si pamatujete film Poslední leč: https://www.youtube.com/watch?v=8_bxM1a ... ost%C3%A1l, tam se svou sestrou-dvojčetem hrály ta děvčata (sestra Hana mimochodem hraje ve Slezském divadle v Opavě, jsou si hodně podobné, hlavně gesta mají stejná). Hrála úžasné role, třeba Miroslava Tichého ve hře Tichý Tarzan, za to tuším, dostala i cenu Alfréda Radoka (má dvě, ještě jednu za Maryšu z roku 1995, režíroval to můj milovaný Vladimír Morávek). Někteří jste ji možná zachytili jako maskérku v seriálu Dobré ráno, Brno! - kostymérku tam pro změnu hrála Nikola Mucha: https://www.ceskatelevize.cz/porady/142 ... rano-brno/
Jinak se omlouvám za výlev, my jsme tady takový malý rybníček, všichni se přes pár kontaktů známe, tady je odkaz na paní Ivanu přímo z provázku: https://www.provazek.cz/cs/ivana-hlouzkova
Jinak se omlouvám za výlev, my jsme tady takový malý rybníček, všichni se přes pár kontaktů známe, tady je odkaz na paní Ivanu přímo z provázku: https://www.provazek.cz/cs/ivana-hlouzkova