Milá Jenny, je to tak, že bohužel nemládneme - to by totiž taky nebyla žádná výhra, jak jsme mohli vidět v Podivuhodném případu Benjamina Buttona.

Jen už nám věci nejdou tak svižně od ruky jako dřív. Ale na druhou stranu je výhoda v tom, že je vlastně málo věcí, které doopravdy musíme udělat, navíc v termínu, když už odpadly pracovní povinnosti. Já jsem si před časem zavedla úkolníček, abych na nic nezapomněla - ale neplním ho! Jsem ve skluzu a některé činnosti jsem prošvihla definitivně, aspoň pro tento rok - jako třeba shrabání listí. Naštěstí napadl sníh.
Jak jsi psala o těch schůdcích - možná by (aspoň částečně) pomohla teleskopická stěrka na okna, to je dobrá věc! Ostatně kdybys jednou za čas na okna nebo úklid si sjednala firmu, jistě by rádi přijeli i z okresního města. Já si objednávám mytí oken, protože jich mám hafo a některá vyklápěcí, tak jednou za půl roku, za rok a v mezidobí si je stěrkou šmrdlám sama (hlavně Denisovy čumáky na dveřích do zahrady).
Jinak jsi pro mě zářným vzorem v tom, že jsi se nevzdala pejsků, chtěla bych to stejně, dokud to jen půjde. Však právě tím, že člověk musí s psiskem ven každý den, za každého počasí se udržuje v kondici! Nehledě na to všechno ostatní, co nám dávají.

Tak tam všechny ty svoje mazlíky za mě pohlaď!