DNESKA TO FAKT STOJÍ ZA TO!!! (stěžovník a ješitník)
Re: DNESKA TO FAKT STOJÍ ZA TO!!! (stěžovník a ješitník)
Ygo, děkuji za zprávu o Zikmundovi , moc vzpomínám na tvůj fotokomiks z r. 2015... (pro vzpomínku: https://neviditelnypes.lidovky.cz/zvire ... _zviretnik
Lika
zviretnik.lika@gmail.com mobil 705 237 678
zviretnik.lika@gmail.com mobil 705 237 678
-
- žába/žabák
Šárko, klidně oponuj, však já to cos o zubech napsala sama nevědělt. Ale měla jsem samozřejmě na mysli zubz, které nejsou zkažené až na kost. Apino, drž se.
Radko, ach i u tebe je smutno, tak též držím palce vám oběma, aby Rubínek ještě nějakou dobu zvládal situaci.
A YGO, váš překrásný kocour Zikmund umřel Ať je mu pod višní země lehká a vlastně je stále s vámi doma Kolika let se dožil, jestli se dobře pamatuji, tak se s vámi stěhoval už snad 3x a to nebylo vždy po roce? Opravdu nádherný kocour a je mi líto, že už i jemu nastal čas odejít.
Radko, ach i u tebe je smutno, tak též držím palce vám oběma, aby Rubínek ještě nějakou dobu zvládal situaci.
A YGO, váš překrásný kocour Zikmund umřel Ať je mu pod višní země lehká a vlastně je stále s vámi doma Kolika let se dožil, jestli se dobře pamatuji, tak se s vámi stěhoval už snad 3x a to nebylo vždy po roce? Opravdu nádherný kocour a je mi líto, že už i jemu nastal čas odejít.
- sharka.68
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
achjo holky..po čase radosti přijde čas bolavý...a my si uvědomíme, jak moc,se nám ti naši miláčci zadrápli do srdíčka.. Zikmunda ohnivce jsem oplakala..
všem Vám přeju hodně sil...
všem Vám přeju hodně sil...
Zikmundovi by bylo letos na jaře 14 roků. Posledního půl roku pomalu scházel, špatně žral (vzpomínáš, Sharko, jak jsi mne nabádala, abych ho konečně krmila, když jsi viděla jeho fotku? ), navíc měl dlouhodobé problémy s uchem (stále dorůstající polypy) a po Novém roce to už vzdal. Umřel doma...
- sharka.68
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
Já vím Ege, netušila jsem ..myslela jsem, jak je venkovní,že je prostě vyběhanej ...tolik je i Bezulce...
ještě,že doma..venku bys ho špatně dohledávala...
ještě,že doma..venku bys ho špatně dohledávala...
Radko, Ygo, vidím, že obě máte také trápení. Radko, uvidíš, jak to Rubínek bude zvládat, ano, dokud bude mít nějakou radost ze života, pak mají smysl i ty plenky a další péče. Ygo, Zikmunda je mi líto, no uvidím, jak to bude s Amálkou. Asi se za Duhou v dohledné době všichni sejdou. To jsem Amálkou počítala minimálně do 15 let...
Včera na veterině se vyndal ten port, to jí určitě ulevilo, dostala náplast fentanylu, tak do ní nemusím rvát sirup. Sice nevím, co na to budou říkat játra, ale to teď asi není důležité. V pondělí ráno jdeme na kontrolu, doufám, že mi dají i nějakou náplast navíc, abych jí to mohla přelepit doma v klidu - pokud se nechá. Uvažuji, zda by mi někdo na chvilku doma vždy nepomohl Amálku trochu přidržet, určitě by to pro ni bylo komfortnější než ji rvát do přepravky a vozit každé tři dny na veterinu. Proberu to s nimi. No uvidíme také podle konečné diagnózy.
Včera na veterině se vyndal ten port, to jí určitě ulevilo, dostala náplast fentanylu, tak do ní nemusím rvát sirup. Sice nevím, co na to budou říkat játra, ale to teď asi není důležité. V pondělí ráno jdeme na kontrolu, doufám, že mi dají i nějakou náplast navíc, abych jí to mohla přelepit doma v klidu - pokud se nechá. Uvažuji, zda by mi někdo na chvilku doma vždy nepomohl Amálku trochu přidržet, určitě by to pro ni bylo komfortnější než ji rvát do přepravky a vozit každé tři dny na veterinu. Proberu to s nimi. No uvidíme také podle konečné diagnózy.
Apina
Radanovo, Ygo, to mi je moc líto, držte se...
- Petrs01
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
Ygo, Zikmund byl nádherný kocour
Soucítím s vámi, moc dobře to znám, jako ostatně asi každý z nás. Tahle rozhodnutí jsou nejhorší - léčit, neléčit, už je čas? Držte se všichni.
Apino nevím. Scott měl také náplast Fentanylu, ale za přísných podmínek. Nesměla jsem na ni sáhnout bez rukavic, dovolili mi ji odstranit, dát do igelitového pytlíčku, který jsem od nich dostala a vrátit k vyhození na kliniku. Možná, že Češi nejsou tak přísní při vymáhání pravidel, ale byla jsem ráda, že jsem ho toho svinstva zbavila. Měl pod náplastí rozežranou kůži a už jsem jim nedovolila nalepit mu novou.
Doufám, že se Amálka dá dohromady tak, aby to bylo k žití a držím palce!
Ygo, Radanovo, to je mi líto.
Tolik smutných zpráv...... . Však já to také znám, vím, jak vám je. Držte se, nejhorší je udělat včas to správné rozhodnutí
holky držte se . A až bude ten pravý čas, nechte je jít přes Duhu. Pomozte jim, nenechte je protrápit poslední chvíle života. Nezaslouží si to...
Ygo - zrzaví kocouři jsou nejkrásnější. A ten tvůj krasavec byl
Ygo - zrzaví kocouři jsou nejkrásnější. A ten tvůj krasavec byl
- Tečka
- žabí královna/král
To nejhorší, nejtěžší rozhodnutí je vždycky na nás. A můžem se utěšovat jak chceme, že našeho kamaráda už nic nebolí, což je pravda, ale nás to bolí moc. Jenže to prostě musíme udělat, brečet můžeme potom.
Je toho najednou nějak moc. Amálka je moc hezká kočička, pamatuju se, jak se nemohla srovnat s kotětem, které nakonec skončilo u maminky.
Rubinkovi držím palce, je to nespravedlivé.
Ygo, Zikmund se mi moc líbil, jen té obrazové dokumentace moc nebylo, byl to Pan Kocour. A umřel doma, u svých lidí.
Je toho najednou nějak moc. Amálka je moc hezká kočička, pamatuju se, jak se nemohla srovnat s kotětem, které nakonec skončilo u maminky.
Rubinkovi držím palce, je to nespravedlivé.
Ygo, Zikmund se mi moc líbil, jen té obrazové dokumentace moc nebylo, byl to Pan Kocour. A umřel doma, u svých lidí.
Když zachráníš jednu kočku, svět se nezmění, ale pro tuto kočku se svět změní navždy...