Testovací téma (pro všechny)
Re: Testovací téma (pro všechny)
Diky. Je ale zvláštní, že mě to odhlašuje jen když udělám toto, jinak se mi ještě nestalo, že by mě to ohlásilo. Ale možné je všechno.
Při první středě v měsíci zkouška, zkouška sirén, i když jsem půlnoc i poledne prošvihla. Navic jsem zvykla psat bez tech sprdliku nad pismenama v diskusi, kde to nevyzaduje bonton. Nevim, projde mi to tady, coby novackovi?
- Beda
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
nováčku, vítám tě mezi námi ... no, mě to bez šprdlíků docela štve, protože to prostě není správně česky (a je to z ryzí pohodlnosti ), ale nebudeš tu s tím úplně osamocená
raději se nám představ - teda hlavně asi prozraď, jak jsi zazvěřena
raději se nám představ - teda hlavně asi prozraď, jak jsi zazvěřena
To ja si prave ulevuji od nutnosti psati krasne pri praci, jednoduchym cvakanim. A zazverena jsem jen dvema plemeny vemeny, Esuska me dobre zna, diky ni jsem se o tomto spolecenstvi dovedela (a navic momentalne mi odchazi klavesnice ntb, takze nemam pismenko ooo a eee, coby klasiku, da dost prace na ne klapnout, jedno je jiz ryze plosne, druhe drzi udatne ten pryzovy sprdlik). Ale proste tupik rotik a perdel erdel, v poctu souhrnnem 3 kusu, 1 rtw a 2 slechticny, vse starnouci smecka. Kocky bych rada, ale ty by nepresly pres chrtany perdeli, k jinym tvorum zvirecim, krom pavoucim (pravidelne je s laskou vynasim ven), blizsi vztah nemam. Nesnasim vosy. Ty snad v seznamu nejsou.
- Beda
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
asi ne, je tam jen včelka Mája
hm, ale když já někde bez těch šprdlíků nerozumím - např. si teď nejsem jistá tou zvěří ... plemena vemena, tupik rotik a perdel erdel - a já v tom mám bordel
hm, ale když já někde bez těch šprdlíků nerozumím - např. si teď nejsem jistá tou zvěří ... plemena vemena, tupik rotik a perdel erdel - a já v tom mám bordel
Nekdy prave psani bez diakritiky mysl udrzuje v pohotovosti a lze ho pochopit po svem. Jinak plemena by i tak zustala stejna, erdel a rotik, oficialne erdelterier a rotvajler. Bezne zkratky pro tato plemena, kdysi se erdelum rikalo "háčkovaní". To mivali jeste poctive trimovanou tvrdou srst. A rotvikum se rikavalo u obran mezi figurantama "Neee, ja nejdu, bez ty!" A vemena? to jsou ty bojova plemena, prave, ktera hrozi cloveku necim, rtw zejmena zalehnutim panicka pri mazleni.Beda píše:asi ne, je tam jen včelka Mája
tak Fifina se tady představí a já se s tím píšu "dole" u Najta. No neva - alespoň už kočičí Beda ví, co jsou rotvice a erdelice
- Beda
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
no jo, erdelteriéra jsem si i vyjela obrázky
na to, že dvě jsou opravdu seniorky vypadají holky báječně. Krást fotky umím dobře
Šikovná kradařka jsi. Díky za představení mé smečky.Xerxová píše: na to, že dvě jsou opravdu seniorky vypadají holky báječně. Krást fotky umím dobře
- Beda
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
no vida, že to jde - pořádně se představit
Jen zkouška, kterak foto zde vložiti...
Zjevne je foto obr, kterak zmenšiti? Ha, pres Flash to jde.
Zjevne je foto obr, kterak zmenšiti? Ha, pres Flash to jde.
Naposledy upravil(a) Fifi dne 11.09.2014 21:06:04 0, celkem upraveno 1 x.
- Beda
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
nezadat IMG, ale OBR= s tím, že za rovnítko se dá cifra - doporučuji např. kolem 500, to je velké dost
Zlobi me ty obrazky.Zlobi [OBR=]http://radanova.rajce.idnes.cz/Zima_20167/#[/OBR]
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight