Yoda Catley Ranch
Re: Yoda Catley Ranch
Kouká mu z očí sedm čertisek,je to rošťák, veselý!
Je to paráda,jak roste
- Vave
- žabí královna/král
Tak to přivolávání je boží. Vypadá to, že ho vyhodnotil jako "sedni, ani se nehni, a vůbec se na mě ani nekoukej". Je neskutečné, jak vyrostl. Je opravdu kouzelný a ta tlapátka, po potěš koště, ta něco napovídají.
Yoda roste jako z vody. Jo, a jeden z chlupatých kámošů na procházce vypadá jako strakáč.
Je nádhernej, roste přímo před očima
a je tu další týden. Za tři týdny doma nabral 7 kilo a vyrostl asi 10 cm v kohoutku. https://www.drporkert.com/dogy/images/Y ... index.html
Když vidím, jak ho neseš po těch mokrých šutrech... no,mohli jste být mokří oba
Skok přes potok mě teda upoutal, máš můj obdiv! Já bych se s Denisem v náručí neodvážila (byla bych ráda, že ho vůbec zvednu ), a to má Denis o kilo míň!
Má to ale Mistr Yoda pestrý program!
Má to ale Mistr Yoda pestrý program!
- Vave
- žabí královna/král
Levitující žvíže je úžasné, a levitující Xerxová taky. §Yodíku, koukám, že máš velice napilno. Vůbec se nedivím, že máš stále hlad, tolik toho musí přes den zastat a ještě k tomu musíš růst jako o závod. Tak jen tak dál, hezky se snaž, ať máme co číst.
To je brouček obrovskej! A musí s ním být sranda!
a zase ta dozí potvora kousavá děsně vyrostla... https://www.drporkert.com/dogy/images/Y ... index.html
jinak na první fotce v albu je vidět, jak si všichni Trpajzlíci chrání nohy... a jsou ve výšce, kam obluda kousavá rozjetá nemůže Ale většinu dne byl zlatý a děti si ho užily...
jinak na první fotce v albu je vidět, jak si všichni Trpajzlíci chrání nohy... a jsou ve výšce, kam obluda kousavá rozjetá nemůže Ale většinu dne byl zlatý a děti si ho užily...
- Vave
- žabí královna/král
Teda Jindro, co s ním děláte, že tak neskutečně vyrostl? Je to opravdu kouzelné psisko. Ne ýe by Najtík nebyl úžasný a krásný a tak vůbec , ale v Yodovi je cosi neodolatelného. A děti na pohovce jsou boží.