25. 10. - Podzimní
Re: 25. 10. - Podzimní
Domino s puntíkama nebo s obrázkama? Hrávám domino s děckama dodnes a občas i s ovocem
- Beda
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
jakkeli - moc pěkný fotky, oboje
čičinka je nádherná, nejen ocáskem ... to je tato???
čičinka je nádherná, nejen ocáskem ... to je tato???
ri píše: Lukrécie. Nemá žádné zábrany, žádný pud sebezáchovy přišla a barák je její
- jakkel
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ano, to je ona
Lukrécie je krásné jméno pro tak krásnou kočku... já jen, koho mi to tak připomíná, nevíš, Barbucho???
domino obrázkové. Zítra já razím na celý den na výlet a Vilém bude mít s dědou "pánskou jízdu" - tedy Beta je bude dozorovat. Ale nebojím se - oni to zvládnou s přehledem
Jinak co se týče foťáků, tak u nás chodil asi už Jéžíšek - páník "betušce" koupil teleobjektiv... do lesa do špatných světelných podmínek. Je to kráva veliká a těžká. K ostatním objektivům se nevejde a tak si myslím, že nebudu mít ve svém ruksaku na výletech navíc jen stativ...
Jinak co se týče foťáků, tak u nás chodil asi už Jéžíšek - páník "betušce" koupil teleobjektiv... do lesa do špatných světelných podmínek. Je to kráva veliká a těžká. K ostatním objektivům se nevejde a tak si myslím, že nebudu mít ve svém ruksaku na výletech navíc jen stativ...
- IvaP
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
No, pokud si ten web platíš, tak si stěžuj provozovateli, pokud nee a chytáš cizí wifinu, tak ti nic jiného než trpělivost nezbývá...ioannina píše:..... A pokud mě do večera nepřejde odhodlání čekat na každou fotku pámbůví jak dlouho, kouknu i na další.
Můj první příspěvek na tomto fóru:-) Dovolím si taky přidat odkaz na podzimní fotky z pražské botanické zahrady. (Třeba zarolovat trochu dolů, na začátku je jaro)
https://plus.google.com/photos/11290256 ... 0794945569
https://plus.google.com/photos/11290256 ... 0794945569
Krásné fotky. Pražskou botanickou zahradu mám moc ráda, ale dostanu se tam málokdy...
Io, já totiž zase nerada kopr .
Xerxová, to je dobře, že už zvládáte společenské hry .
Xerxová, to je dobře, že už zvládáte společenské hry .
- Beda
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
Renie, moc hezké fotky
ten podzim má fakt neskutečné barvy
ten podzim má fakt neskutečné barvy
Renie, ty fotky jsou nádherné,kochám se, kochám.
- ioannina
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
Cé je správně. Net si platím, ale dráty sem nevedou a fleška tu má mizerný signál. Jsem ve žlebu, dosáhne sem jenom ta původní, neskutečně pomalá síť. Video mi to nespustí vůbec, z fotek se načte tak polovina (druhá polovina skončí jako rozsypané tečky) a jde to strašně pomalu. Ale je to jediná možnost, jelikož jak již praveno, dráty sem nevedou.Ivap píše:No, pokud si ten web platíš, tak si stěžuj provozovateli, pokud nee a chytáš cizí wifinu, tak ti nic jiného než trpělivost nezbývá...
Radosti divočiny. Ve městě je samozřejmě rychlej jako blesk - skoro nepoznám rozdíl mezi mojí fleškou a univerzitní wifinou.
- ioannina
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
Fajn - tak začnem stejným základem a ty si přidáš houby a já kopr. Aspoň ti zbude víz hub a mně víc kopru.zana+ píše:Io, já totiž zase nerada kopr .
V čem je problém? Věděla jsi, do čeho jdeš? Tedy - měla bys to vědět.ioannina píše:Cé je správně. Net si platím, ale dráty sem nevedou a fleška tu má mizerný signál. Jsem ve žlebu, dosáhne sem jenom ta původní, neskutečně pomalá síť. Video mi to nespustí vůbec, z fotek se načte tak polovina (druhá polovina skončí jako rozsypané tečky) a jde to strašně pomalu. Ale je to jediná možnost, jelikož jak již praveno, dráty sem nevedou.Ivap píše:No, pokud si ten web platíš, tak si stěžuj provozovateli, pokud nee a chytáš cizí wifinu, tak ti nic jiného než trpělivost nezbývá...
Radosti divočiny. Ve městě je samozřejmě rychlej jako blesk - skoro nepoznám rozdíl mezi mojí fleškou a univerzitní wifinou.