Králičí závitky

Vše, co se týče jídla, potravin i pochutin

Re: Králičí závitky

Příspěvekod Karolína » 01.07.2017 18:24:32 0

S tím podřadným masem máš Aido pravdu, ale to bylo u nás.
Ve Francii např. líčka byla připravována na různé způsoby a opravdu toto maso měli za velmi kvalitní. I v různých starých kuchařkách jsou líčka považována za surovinu, ze které se vařily různé lahůdky.
Krom toho mi připadne, že líčka, jako opravdu houževnatá svalovina, se musí hooooodně dlouho tepelně upravovat, takže guláš z nich bych asi nedělala, na to je kližka fakt lepší. A jak jsem odpůrce papiňáku a mikrovlnky, tak příprava na plynu nebo elektrice mi připadá dost drahá.
Pro mne ale líčka vepřová i hovězí jsou mňamka.

Bedo klidně Tě na hovězí řízky pozvu až budu mít kde vařit. Sedneš do vlaku nebo na autobus, dojedeš cca hodinku do mého nového domova, můžeš tam i přespat, budeš mít i vlastní WC a koupelnu........... Já si pro Tebe k tomu nádraží dojedu a pak už můžeme klidně debužírovat. Konečně budu i vařit.
Uživatelský avatar
Karolína
žabí královna/král
žabí královna/král
 
Příspěvky: 3001
Registrován: 30.05.2007 6:56:58 0
Bydliště: HORNÍ MARŠOV

Re: Králičí závitky

Příspěvekod sharka.68 » 01.07.2017 18:52:35 0

to s Bedinou dietou nejde dohromady :chi:
Obrázek
Uživatelský avatar
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
 
Příspěvky: 7927
Registrován: 12.08.2010 6:56:19 0
Bydliště: Perníkovice

Předchozí

Zpět na Kuchařský koutek

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků