Kremrole

Vše, co se týče jídla, potravin i pochutin

Kremrole

Příspěvekod Pisklavka » 08.11.2016 12:24:11 0

Suroviny: hladká mouka, máslo, šlehačka, žloutky, sůl, 400g hladké mouky, sůl, 250 g másla, 250 ml šlehačky, 2 žloutky, pečivový prášek

Postup: Zaděláme těsto a nechámo ho odpočinout přes noc v lednici. Druhý den rozválíme na 2 milimetry silný plát. Nakrájíme na proužky, které namotáme na trubičky. Potřeme vejcem a pečeme zprudka v horké troubě.
Náplň: 6 bílků a 300g cukru krupice šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí. Pak ještě šleháme do zchladnutí. Plníme sáčkem do upečených trubiček z obou stran, tak nám vzniknou hezké kremrole.
Kulinářský koutek je můj svět.
Pisklavka
potěr
potěr
 
Příspěvky: 3
Registrován: 08.11.2016 10:19:40 0

Re: Kremrole

Příspěvekod radanova » 09.11.2016 5:17:11 0

To vyzkousim.Usnadnuju si kremrole listovym kupovanym testem.Napln delam stejne.
Uživatelský avatar
radanova
žabí královna/král
žabí královna/král
 
Příspěvky: 1453
Registrován: 02.03.2006 13:53:10 0


Zpět na Kuchařský koutek

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník