Tuňákové sušenky pro psy

Vše, co se týče jídla, potravin i pochutin
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Tuňákové sušenky pro psy

Příspěvek od sharka.68 »

Tuňákové sušenky pro psy

1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě
1 hrnek kukuřičné mouky
1 hrnek rozmixovaných ovesných vloček
1/3 hrnku vody

V míse smíchejte všechny suroviny a vypracujte z nich těsto – napřed promíchejte vařečkou a pak použijte ruce, aby se všechny ingredience dobře spojily. Těsto dost špatně drží pohromadě – podle potřeby přidejte vodu nebo naopak kukuřičnou mouku, abyste dosáhli správné konzistence, takové, ze které se dá vyválet placička.

Při válení těsto hodně podsypávejte a válejte po menších kouscích – na dvě nebo tři sušenky, nebude se to tolik trhat.

Vykrojené tvary dávejte na plechu blízko k sobě, sušenky nenabydou. Pečte v troubě předehčáté na 180° asi 20 minut, až budou sušenky propečené a křupavé.
Nechte vystydnout a uchovávejte v suchu v uzavřené nádobě.

(od kámošek z Bramboračky)
Obrázek

radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Re: Tuňákové sušenky pro psy

Příspěvek od radanova »

Určitě zkusím. Játroví už jsem taky nedělala pěkně dlouho. Tuňákové sušenky bude taky potřeba uchovávat v lednici? Jakou mají děvčata zkušenost s trvanlivostí bys věděla?
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight

sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

Nechte vystydnout a uchovávejte v suchu v uzavřené nádobě.
O lednici ani slovo..pry to neni potreba..mi bylo receno. :wink2:
A pecou 1x měsíčně ☺
Obrázek

radanova
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od radanova »

Mám líp číst. JJ kde jsou ty časy, kdy jsem játroví dělala každý měsíc pro původní třipsín. Když pak kluci odešli a Malina se přesunula k Aničce přestala jsem. Rubín pamlsky nechtěl a do misky jsme mu játroví dávat nechtěla. Když se naučil si sem tam něco z ruky vzí t, dávala jsem kousky masa. Nějak jsem pečení neobnovila, možná je načase.
Stýská se mi po klucích. Argovi, Danovi a Šmudlovi. Možná, že jsem byla mladší,možná, že jsme se spolu několikrát stěhovali, ten vztah byl jinej než je s Jackem i s Mílou. A že Míla se snaží.
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight

sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

to nic,jsi to přehlídla..
proto já si už nepořídila psa..Šarik byl prostě jen jeden ,jedinej..
včera se stavil kánéš s německou ovčandou a já v ní tak nějak automaticky hledala něco z Báry (Šarikova máma a z Šarika) nebylo tam nic..už to po těch letech tolik nebolí, ale je to tam a to by si vážně ten další pes nezasloužil.. sice si s drahým říkáme, že na důchod si psa pořídíme , chce ho cvičit a hlavně tě to donutí se hejbat.., ale to je ještě 9 let a jestli ho prodloužej, tak 11..a stej ně já budu ta rozmazlovací a on ten páníček..
Obrázek

IvaP
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IvaP »

sharka.68 píše:
07.10.2024 5:54:33 0
to nic,jsi to přehlídla..
proto já si už nepořídila psa..Šarik byl prostě jen jeden ,jedinej..
včera se stavil kánéš s německou ovčandou a já v ní tak nějak automaticky hledala něco z Báry (Šarikova máma a z Šarika) nebylo tam nic..už to po těch letech tolik nebolí, ale je to tam a to by si vážně ten další pes nezasloužil.. sice si s drahým říkáme, že na důchod si psa pořídíme , chce ho cvičit a hlavně tě to donutí se hejbat.., ale to je ještě 9 let a jestli ho prodloužej, tak 11..a stej ně já budu ta rozmazlovací a on ten páníček..
A stejně budeš hlavním pánem ty, neboť smečce vládne fena. To se může chlap prsit, jak chce, ale nakonecten pes poslechne ženskou. Vyzkoušeno už na šestém psu.

Odpovědět