Verenčina kapusta (zelí)

Vše, co se týče jídla, potravin i pochutin
Uživatelský avatar
sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Příspěvky: 9270
Registrován: 12.08.2010 6:56:19 0
Bydliště: Perníkovice
Kontaktovat uživatele:

Verenčina kapusta (zelí)

Příspěvek od sharka.68 »

A považte vyrábam si vlastnú kyslu kapustu,mám vyborný recept pre malú domácnosť.Nežiadate,ale posielam: 5 kg kapusty/u nás predávajú už pekne nakrájanu/ posypem 2 hrsťami soli,1 čaj.lyž,nemletej rasce,1 čaj.lyžička cierneho korenia, 4 velké cibule,4 guličky nového korenia,4 bobk.listy,premiešať nechať pustiť vodu.Na druhý deň vyžmýchať dať do 4l.flaše od uhoriek,zaliať tým nálevom,čo zostene nevyliať-budete dolievať,položiť na okno a za 3 dní je už výborná, stále chodím okolo a užieram...
Obrázek

Uživatelský avatar
radanova
žabí královna/král
žabí královna/král
Příspěvky: 2233
Registrován: 02.03.2006 13:53:10 0

Re: Verenčina kapusta (zelí)

Příspěvek od radanova »

Dík za záznam sharko a za recept Verenko. Že se jedná o zelí mi došlo, ale co je černé koření nevím.
„Mají-li duši, čímž míním, že jsou schopna cítit lásku, věrnost a vděčnost, pak jsou zvířata lepší, než spousta lidí.“ James Herriot alias Alf Wight

Uživatelský avatar
MaRi
žabí královna/král
žabí královna/král
Příspěvky: 1153
Registrován: 11.10.2006 20:48:08 0
Bydliště: nítkovice

Re: Verenčina kapusta (zelí)

Příspěvek od MaRi »

Čierne korenie = pepř

Odpovědět