JiLe, já v listopadu před deseti lety přišla o milovanou Kačenku. Taky na tu bestiiJiLe píše:Doufám, že to Amálka zvládne. Mám dost obavy, protože přesně před 10 roky jsme tímto způsobem přišli také o fenku kokršpaněla. Doufám, že palečky pomůžou![]()
![]()
No vidíš JiLe - ono to bude dobré. Jenom dej pozor, aby si nevytrhala stehy - naše Toya rekonvalescenci odchodila v dětských trikách (které byly nad lemem nastřižené, aby tím protáhla zadní nožičky) - trika jsem zakoupila v sekáči (dvě za pět korun - no nekupte toJiLe píše:![]()
Tak hlásím, že palečky pomohly sice se pořádně probrala až dnes v 5 ráno ale doufám, že to bude dobré. Díky za držení je vidět, že palcodržna velice pomáhá ještě jednou díky
![]()
![]()
![]()
YGA píše:No vidíš JiLe - ono to bude dobré. Jenom dej pozor, aby si nevytrhala stehy - naše Toya rekonvalescenci odchodila v dětských trikách (které byly nad lemem nastřižené, aby tím protáhla zadní nožičky) - trika jsem zakoupila v sekáči (dvě za pět korun - no nekupte toJiLe píše:![]()
Tak hlásím, že palečky pomohly sice se pořádně probrala až dnes v 5 ráno ale doufám, že to bude dobré. Díky za držení je vidět, že palcodržna velice pomáhá ještě jednou díky
![]()
![]()
![]()
)
Amálka příjde o ažůrku na pupíku a zase bude čupr holka.JiLe píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Podávám hlásání. Amálka je v pořádku, zítra jde na vytažení stehů. Děkujeme za zájem a zdravím JiLe
![]()
![]()
![]()