náhodou si tykáme. Amálka je v pořádku, akorát má pořádně vyholené břicho tak jsem jí ušila slušivý ohoz aby nenamrzla. Jinak je to už paráda. Moc všechny zdravím
Tak jsem konečně po nemoci zase v práci a to znamená, že bych asi potřebovala dovolenou na to abych mohla v klidu přečíst Zvířetník za tu dobu co jsem tady nebyla to bude pěkná porce. No ale když já se tak na to čtení těším, moc mi to chybělo tak zatím pa
JiLe píše: Tak jsem konečně po nemoci zase v práci a to znamená, že bych asi potřebovala dovolenou na to abych mohla v klidu přečíst Zvířetník za tu dobu co jsem tady nebyla to bude pěkná porce. No ale když já se tak na to čtení těším, moc mi to chybělo tak zatím pa
Doufám, že se máte všichni dobře - ty i pejska a zbytek rodiny. A pěkně si počti - v práci, tajně :pssst2:, pod lavicí
JiLe píše: Tak jsem konečně po nemoci zase v práci a to znamená, že bych asi potřebovala dovolenou na to abych mohla v klidu přečíst Zvířetník za tu dobu co jsem tady nebyla to bude pěkná porce. No ale když já se tak na to čtení těším, moc mi to chybělo tak zatím pa
No jo, já už se tu po tobě sháněla, kde jsi a ty opět tu! Vítej a to zdravíčko si hýčkej
Malé OT, ale vloženou fotkou to zas takové OT není.
Milí Zvířetníci, stále se mi nedaří udržet Zvířetník (padá a padá), tak vás alespoň touto cestou zdravím, všem držím palce a přidávám jedno stylové foto http://likalika.rajce.idnes.cz/jaro#Jaroakocka.jpg
Přišlo mi to emilem, takže autor neznámý, bude to odněkud z internetu. Všechny zdravím.
Ahoj Sharko, jestli se Ti podaří vložit odkaz na fotku na Zvířetník, budu Ti vděčná (jen s poznámkou, že fotka je z hlubin internetu, autor neznámý). Mně Zvířetník nechce držet. A že všechny pozdravuji a držím palce. Původně jsem se pokusila dobýt Zvířetník mailem přes Vave, ale ta teď vzdoruje auditu a má jinačí starosti. Mějte se pěkně a hezké Velikonoce přeji.