Nemůžu na Zvířetník, proto píšu sem

Sem patří přesně to, co se píše v nadpisu
JiLe
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od JiLe »

:blob: :ahoj: :blob: :dance2: náhodou si tykáme. Amálka je v pořádku, akorát má pořádně vyholené břicho tak jsem jí ušila slušivý ohoz aby nenamrzla. Jinak je to už paráda. Moc všechny zdravím :cooltext: :good_bye: :headbang: :dog: :dog: :elephant: :elephant:

YGA
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od YGA »

Beda píše:holky, vy si vykáte??? :wink2:

ale jinak má veram pravdu :moja: - prosíme si hlášení :dog:
Já myslím, že si nevykají, ale že se veram JiLe ptá jak na pejsinku tak i na JiLe - prostě očekáváme souhrnné zpravodajství :yes: :hihi: :lolly:

veram
žába/žabák
žába/žabák

Příspěvek od veram »

YGA píše:
Beda píše:holky, vy si vykáte??? :wink2:

ale jinak má veram pravdu :moja: - prosíme si hlášení :dog:
Já myslím, že si nevykají, ale že se veram JiLe ptá jak na pejsinku tak i na JiLe - prostě očekáváme souhrnné zpravodajství :yes: :hihi: :lolly:

To se vrrr, že si tykáme, dotaz byl v množném čísle. :rolly: :wave:

JiLe
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od JiLe »

:ahoj: :ahoj: :ahoj: :blob: :blob: :blob: Tak jsem konečně po nemoci zase v práci a to znamená, že bych asi potřebovala dovolenou na to abych mohla v klidu přečíst Zvířetník za tu dobu co jsem tady nebyla to bude pěkná porce. No ale když já se tak na to čtení těším, moc mi to chybělo tak zatím pa :dance2: :dance2: :elephant: :elephant: :walk: :walk: :love2:

YGA
žabí královna/král
žabí královna/král

Milá JiLe

Příspěvek od YGA »

JiLe píše::ahoj: :ahoj: :ahoj: :blob: :blob: :blob: Tak jsem konečně po nemoci zase v práci a to znamená, že bych asi potřebovala dovolenou na to abych mohla v klidu přečíst Zvířetník za tu dobu co jsem tady nebyla to bude pěkná porce. No ale když já se tak na to čtení těším, moc mi to chybělo tak zatím pa :dance2: :dance2: :elephant: :elephant: :walk: :walk: :love2:
Doufám, že se máte všichni dobře - ty i pejska a zbytek rodiny. A pěkně si počti :book: - v práci, tajně :pssst2:, pod lavicí :wink2:

Bláža
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Bláža »

JiLe píše::ahoj: :ahoj: :ahoj: :blob: :blob: :blob: Tak jsem konečně po nemoci zase v práci a to znamená, že bych asi potřebovala dovolenou na to abych mohla v klidu přečíst Zvířetník za tu dobu co jsem tady nebyla to bude pěkná porce. No ale když já se tak na to čtení těším, moc mi to chybělo tak zatím pa :dance2: :dance2: :elephant: :elephant: :walk: :walk: :love2:
No jo, já už se tu po tobě sháněla, kde jsi a ty opět tu! Vítej a to zdravíčko si hýčkej :heart: :flowers2:

JiLe
žabí princezna/princ
žabí princezna/princ

Příspěvek od JiLe »

:ahoj: :dance2: Děkuji za krásné přivítání. Moc jste mi všichni chyběli :cat_ball: :dog: :elephant: :walk:

veram
žába/žabák
žába/žabák

Ahóóój

Příspěvek od veram »

JiLe píše::ahoj: :dance2: Děkuji za krásné přivítání. Moc jste mi všichni chyběli :cat_ball: :dog: :elephant: :walk:
Já měla strach, kde jsi zmizela. To jsi hodná, že se ozýváš! :flower2:

Lika
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Lika »

Malé OT, ale vloženou fotkou to zas takové OT není.
Milí Zvířetníci, stále se mi nedaří udržet Zvířetník (padá a padá), tak vás alespoň touto cestou zdravím, všem držím palce a přidávám jedno stylové foto http://likalika.rajce.idnes.cz/jaro#Jaroakocka.jpg
Přišlo mi to emilem, takže autor neznámý, bude to odněkud z internetu. Všechny zdravím.

Hurá, hadopasi chvíli vydrželi :-)

sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

Liko, super fotka :wink: se tu řehtám jako kůň....
Obrázek

Lika
žabí královna/král
žabí královna/král

Příspěvek od Lika »

Ahoj Sharko, jestli se Ti podaří vložit odkaz na fotku na Zvířetník, budu Ti vděčná (jen s poznámkou, že fotka je z hlubin internetu, autor neznámý). Mně Zvířetník nechce držet. A že všechny pozdravuji a držím palce. Původně jsem se pokusila dobýt Zvířetník mailem přes Vave, ale ta teď vzdoruje auditu a má jinačí starosti. Mějte se pěkně a hezké Velikonoce přeji.

sharka.68
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharka.68 »

ok......
Obrázek

Beda
žabí královna/král
žabí královna/král
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beda »

Liko, Dede ti tam vzkazuje, že se to pokusí nějak "prošťouchnout"

CITUJI: ať mi Lika napíše mail – pokusíme se s tím něco udělat. Podobné problémy už měla Luci od Piškota a nakonec se nám to povedlo nějak prokopnout
Obrázek

Odpovědět