Úklid fóra - prosinec 2015
- Vave
- žabí královna/král
Re: Úklid fóra - prosinec 2015
Prosím zachovat archiv Úsměvů pro Dede vč. případných odkazů. A už zmíněné recepty. Děkuju moc.

Tak jsem se opět přihlásila na Hadopasi! Uff, dalo to fušku, samozřejmě: "Heslóóó!" Nechtěla jsem Tě Bedo obtěžovat, takže jsem se dala do hledání i ve starém počítači - a ejhle je na světě! Takže doufám, že stíhám termín na pucung a nebudu zatracena v Hadopasím peklíčku
. A nyní se jdu pustit do čtení posledních akcí!

To jsem z toho blázen!
Virus mi vymazal celé PC. Zapomněla jsem heslo na Hadopasi, neb jsem ho měla zautomatizováno. Zažádala jsem o nové, přišlo na e-mail, ale nechce mne přihlásit, protože uživatelské jméno a e-mail adresa už existuje. Co s tím? Je možné zaktivizovat moje jméno JanaBa? Já jsem si myslela, že pod JanaBa napíšu heslo dané systémem, pod to napíšu změnu hesla a bude vymalováno. Asi to tak nefunguje. Jak to mám udělat?
Zdraví JanaBa
Virus mi vymazal celé PC. Zapomněla jsem heslo na Hadopasi, neb jsem ho měla zautomatizováno. Zažádala jsem o nové, přišlo na e-mail, ale nechce mne přihlásit, protože uživatelské jméno a e-mail adresa už existuje. Co s tím? Je možné zaktivizovat moje jméno JanaBa? Já jsem si myslela, že pod JanaBa napíšu heslo dané systémem, pod to napíšu změnu hesla a bude vymalováno. Asi to tak nefunguje. Jak to mám udělat?
Zdraví JanaBa
- Petrs01
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
Nepokoušíš se o novou registraci? Dej jen tlačítko Přihlásit a tam napiš JanaBa a vygenerované heslo. Potom pod Uživatelským panelem můžeš heslo změnit (profil/registrační údaje).
- Beda
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
Jani, jak píše Petra, nejdřív se musíš PŘIHLÁSIT... a potom si ve svém PROFILU (pod Uživatelský panel - Profil - Registrační údaje) heslo změníš na svojeJanaNor píše: Já jsem si myslela, že pod JanaBa napíšu heslo dané systémem, pod to napíšu změnu hesla a bude vymalováno.
účet máš normálně aktivní a v pořádku

P.S.
doufám že nám tu taky nebudeš psát jako Cecilka

Bedo, Tosco, Petro a Duchu Svatý jsem opravdu pako a to +++. Fakt se mi nedaří se přihlásit jako JanaBa. I když zadám JanaBa, zadám mě přidělené heslo, vyplním kolik je slovy ... dostanu odpověď, že jsem překročila limit přihlášení a jsem zase tam, kde jsem byla. Žádný Profil, Uživatelský panel, kde mohu změnit heslo a přihlásit se, nevidím. Fakt jsem asi blbá.
Nemůže někdo z Vás chytřejších zkopírovat mé uživatelské jméno a heslo a vysvobodit mě z toho začarovaného kruhu ve kterém se furt otloukám?
Nemůže někdo z Vás chytřejších zkopírovat mé uživatelské jméno a heslo a vysvobodit mě z toho začarovaného kruhu ve kterém se furt otloukám?
JanaNor
změnila jsem Ti heslo ručně. Podrobnosti pošlu e-mailem ...
změnila jsem Ti heslo ručně. Podrobnosti pošlu e-mailem ...
Tosco/Admine, vřelé díky za pomoc! Já už jsem měla zábrany vůbec forum otevírat, protože mě viditelně nemělo rádo. Vybrala jsi mi heslo, které si s radostí ponechám
a nic měnit nebudu, protože se ještě furt bojím do toho zasáhnout. Nemůžu najít smajlík pro velkého idiota.
Mimochodem, slovy a diakritikou jsem se hlásila a stejně mě TO nechtělo. Díky.

Mimochodem, slovy a diakritikou jsem se hlásila a stejně mě TO nechtělo. Díky.
- Vave
- žabí královna/král
Admine, prosím Tě, dají se ještě najít staré fotky? Bývaly tu fotky z návštěv u Li. Bohužel já ty své nemohu u sebe dohledat, pravděpodobně jsem o ně přišla před pár lety, kdy mi odešel počítač. Nebo jsem matla a prostě je jen nemohu najít - ani doma, ani tady na Hadopasech.

- Beda
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
Vaví, tady jsi ve fóru Hadopasů - fotky (a další věci) jsou přímo na Hadopasech... složitý, viď?
bohužel v této nové verzi zmizel z úvodní strany přímý odkaz - ale podívej se, co je tam nahoře napsáno
kopíruju:
Hadopasi
Fórum Hadopasů

bohužel v této nové verzi zmizel z úvodní strany přímý odkaz - ale podívej se, co je tam nahoře napsáno

kopíruju:
Hadopasi
Fórum Hadopasů

- Vave
- žabí královna/král
Děkuju, Bedulko. Ale stejně nevím, jak se tam dostanu.
Jsem beznadějnej případ.

- Beda
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
hehe, vždyť to nahoře mám v tom příspěvku - pod slovem odkaz
no nic, takže takto
http://hadopasi.profitux.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

no nic, takže takto