7.7.2015 - Přetrhnu kocoura!
7.7.2015 - Přetrhnu kocoura!
To horko mi nedělá dobře.
Např. na mně přišel řídkej případ s hustým běháním.
Komplikuje mi to Evelín. Dílem se mi plete pod nohy, dílem vedeme podivné rozhovory, jejichž absurditu on nějak nevnímá.
Tuším, že budu muset odejít a tak vstanu od stolu. V témže okamžiku se ozve rána a na parapet odkudsi z nebe dopadne Evelín. "Hláááád", huláká mužným barytonem.
Svírám svěrače, co to jde, otvírám okno, sypu konzervu a prchám!
Podaří se mi bez úhony doběhnout a konám!
"Mňáááááu" řve Evelín. "Já jsem tu sááááám."
"Já taky.", odpovídám.
"Pocééééém", dožaduje se Evelín.
"Počkej!"
"Já cíííííí", ječí
"Nemůžu!"
"Mazlííííít!"
"Za chvíli!"
"Néééé, tééééď!"
"Sakra, nech mě aspoň vy......!"
"Děléééééj!"
"Čekej!"
"Néééé! Mazlííít"!
"Se musím aspoň utřít, kruci!"
"Papááát!"
"Už jsi dostal!"
Konečně vylézám na Evelín mne sleduje nespokojeným pohledem: "Ti to teda trváááááá!"
"Počkej, až půjdeš ty, taky ti budu řvát za zadkem!"
"Pcháááá! Pomazlit, otevřít okno a já jdu courat. A ne, abys mi zase zdrhláááá!"
Např. na mně přišel řídkej případ s hustým běháním.
Komplikuje mi to Evelín. Dílem se mi plete pod nohy, dílem vedeme podivné rozhovory, jejichž absurditu on nějak nevnímá.
Tuším, že budu muset odejít a tak vstanu od stolu. V témže okamžiku se ozve rána a na parapet odkudsi z nebe dopadne Evelín. "Hláááád", huláká mužným barytonem.
Svírám svěrače, co to jde, otvírám okno, sypu konzervu a prchám!
Podaří se mi bez úhony doběhnout a konám!
"Mňáááááu" řve Evelín. "Já jsem tu sááááám."
"Já taky.", odpovídám.
"Pocééééém", dožaduje se Evelín.
"Počkej!"
"Já cíííííí", ječí
"Nemůžu!"
"Mazlííííít!"
"Za chvíli!"
"Néééé, tééééď!"
"Sakra, nech mě aspoň vy......!"
"Děléééééj!"
"Čekej!"
"Néééé! Mazlííít"!
"Se musím aspoň utřít, kruci!"
"Papááát!"
"Už jsi dostal!"
Konečně vylézám na Evelín mne sleduje nespokojeným pohledem: "Ti to teda trváááááá!"
"Počkej, až půjdeš ty, taky ti budu řvát za zadkem!"
"Pcháááá! Pomazlit, otevřít okno a já jdu courat. A ne, abys mi zase zdrhláááá!"
Re: 7.7.2015 - Přetrhnu kocoura!
Rputi, nádherný rozhovor, znám to, když člověk nejvíc spěchá kočičáci se motají pod nohama. Nejlepší je, když jeden nastoupí před tebe a důstojně, co nejpomaleji jde a ty nemáš místo kudy ho obejít. To je potom 

solista - naštěstí! Už takhle jsem včera málem skončila hubou v záchodové míse.
Že tak dokážou vyhmátnou ten "správnej" okamžik!

Že tak dokážou vyhmátnou ten "správnej" okamžik!
- sharka.68
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
mě to povidej..chci si vzít panapr,je tam kočka, chci spláchnout, je tam kočka...chci se utřít-kdo mi panapr vyškubne z ruky - kočka... 

Rputi,
kdybyses na tom hajzlíku nezavřela, stihla bys to i to !
S číčou to zvládáme !
kdybyses na tom hajzlíku nezavřela, stihla bys to i to !
S číčou to zvládáme !

Nestihla!
Měla bych Evelína v tu ránu na klíně a buď zaťatý drápy, nebo kocoura v hajzlu!
Měla bych Evelína v tu ránu na klíně a buď zaťatý drápy, nebo kocoura v hajzlu!

Budeme Tě muset s číčou navštívit, a vyškolit ! 

Evelín plní jeden ze svých základních životních úkolů: překážet.
Dnes jsem měla málem několik Mikešů. Plnil další ze základních úkolů - vylézt tam, kde nemá co dělat, a shazovat to, co tam naopak být má.
Dnes jsem měla málem několik Mikešů. Plnil další ze základních úkolů - vylézt tam, kde nemá co dělat, a shazovat to, co tam naopak být má.
- Beda
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
ááááááách, to je krásná diskuse s kocourem!!!!!!
já mezitím se Rputí mluvila a teda taky úplně první čím jsem reagovala bylo - nemáš zavírat dveře
- odpověď viz výš... teda já bych si to nedovolila, zavřít se tam
- dívat se choděj obě, mazlit na klíně chce občasmo Zuzanka
Nynyška se občas zase inspiruje, vleze si vedle mě, teda myšleno na svůj záchůdek, který jest vedle mojí mísy, a soustředěně tam čůráme současně... řeknu vám, úžasný zážitek - ticho, jen to dvoje zurčení/šumění, horská bystřina hadr
no a včera jsem byla Karolíně krmit košky a před odchodem jsem chtěla upustit tekutinu... vykonám, zvednu se a dřív než jsem si stačila natáhnout gatě, Cecila natěšeně obíhala kolem dokola na perkýnku... myslela jsem, že spláchnutí ji zažene, moje holky před tím kraválem zdrhaj a to jsou jen na chodbě... ne tak Cecilka, pozorovala to s očima vypoulenýma jako korále a když přestala voda téct, strčila tam hlavu a jelikož chtěla zřejmě očichat tu vodičku doooole, tak zasunula hlavu, níž a níž - ne nebojte, nespadla tam, protože to už jsem ji přidržovala, ale ona tam měla od pasu nahoru půl tělička... tak jsem si řekla, že teď už ji spláchnutí opravdu zažene, že se toho lekne - a prdlajs, umylo jí to trošičku hlavu a ona tam zírala dál... tak jsem jí ještě asi třikrát spláchla (Karolína tu dnes není, tak to můžu napsat) to maličké množství vody, které mezitím stihlo natéct - a pak už jsem ji musela natvrdo vyhodit a zaklapnout dekl, jinak jsme tam tak ještě teď
jinak Zuzanka jako malá chodila prázdnou mísu taky očumovat

já mezitím se Rputí mluvila a teda taky úplně první čím jsem reagovala bylo - nemáš zavírat dveře

Nynyška se občas zase inspiruje, vleze si vedle mě, teda myšleno na svůj záchůdek, který jest vedle mojí mísy, a soustředěně tam čůráme současně... řeknu vám, úžasný zážitek - ticho, jen to dvoje zurčení/šumění, horská bystřina hadr

no a včera jsem byla Karolíně krmit košky a před odchodem jsem chtěla upustit tekutinu... vykonám, zvednu se a dřív než jsem si stačila natáhnout gatě, Cecila natěšeně obíhala kolem dokola na perkýnku... myslela jsem, že spláchnutí ji zažene, moje holky před tím kraválem zdrhaj a to jsou jen na chodbě... ne tak Cecilka, pozorovala to s očima vypoulenýma jako korále a když přestala voda téct, strčila tam hlavu a jelikož chtěla zřejmě očichat tu vodičku doooole, tak zasunula hlavu, níž a níž - ne nebojte, nespadla tam, protože to už jsem ji přidržovala, ale ona tam měla od pasu nahoru půl tělička... tak jsem si řekla, že teď už ji spláchnutí opravdu zažene, že se toho lekne - a prdlajs, umylo jí to trošičku hlavu a ona tam zírala dál... tak jsem jí ještě asi třikrát spláchla (Karolína tu dnes není, tak to můžu napsat) to maličké množství vody, které mezitím stihlo natéct - a pak už jsem ji musela natvrdo vyhodit a zaklapnout dekl, jinak jsme tam tak ještě teď
jinak Zuzanka jako malá chodila prázdnou mísu taky očumovat

O sezení na záchodě jsem již debatovala, stavoval se u nás v neděli Dan a potřeboval na onu místnost a nějak se nedovřel a pochopitelně se mu tam vetřela Majda. Když odcházela, rozcapila dveře co to šlo.....
O tom, že naši pánové lítají venku a ukáží se jen na jídlo - Gafy dvakrát denně a Felínek jednou za tři dny, o tom žádná. Ale že Gafy přijde v neděli ráno v půl páté a ječí jak siréna, o tom teda opravdu je třeba diskutovat. A hlavně rychle kmitat rukama, jinak zcepení.
O tom, že naši pánové lítají venku a ukáží se jen na jídlo - Gafy dvakrát denně a Felínek jednou za tři dny, o tom žádná. Ale že Gafy přijde v neděli ráno v půl páté a ječí jak siréna, o tom teda opravdu je třeba diskutovat. A hlavně rychle kmitat rukama, jinak zcepení.

2 Beda 
čůráni sterou
Nechceš nahrát ?

čůráni sterou

- Beda
- žabí královna/král
- Kontaktovat uživatele:
Halladine, já selfíčka neumím
, takže krom toho že nemám ani jednu ruku dlouhou, tak bych se netrefila do záběru
a natočila třeba zeď za náma 

Bédo,
já myslel stereo audionahrávku, video bych se neopovážil navrhovat !
já myslel stereo audionahrávku, video bych se neopovážil navrhovat !