od IvaP » 12.12.2019 13:30:36 0
Alespoň mně bramborový po uvaření smrdí, těmi bramborami. Při použití na "čínu" - při naložení masa s vajíčkem a škrobem ten bramborový nějak na tom mase pak nedržel, všechno to těstíčko se připeklo ke dnu pánve. Zkoušela jsem použít bramborový místo tapiokového do takových sýrových pusinek, výsledek byl katastrofa, bramborami to smrdělo všem, stejně tak v bábovce. Kukuřičný je jemnější v chuti, trochu méně zahušťuje, v krémech, pečivu nemá bramborovou pachuť. Best of best na pečení je asi ten tapiokový, je velmi jemný a absolutně bez chuti.
Alespoň mně bramborový po uvaření smrdí, těmi bramborami. Při použití na "čínu" - při naložení masa s vajíčkem a škrobem ten bramborový nějak na tom mase pak nedržel, všechno to těstíčko se připeklo ke dnu pánve. Zkoušela jsem použít bramborový místo tapiokového do takových sýrových pusinek, výsledek byl katastrofa, bramborami to smrdělo všem, stejně tak v bábovce. Kukuřičný je jemnější v chuti, trochu méně zahušťuje, v krémech, pečivu nemá bramborovou pachuť. Best of best na pečení je asi ten tapiokový, je velmi jemný a absolutně bez chuti.